Svet

Region

Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera!

Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera tokom snimanja filma. Incident se dogodio na snimanju filma „Rust“, piše u saopštenju kancelarije šerifa okruga Santa Fe.

Glumac Alek Boldvin ubio jednu osobu i ranio režisera! Screenshoot/Instagram
Ispalivši metak iz pištolja rekvizita glumac Alek Boldvin (68) je na snimanju filma u Novom Meksiku ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštila je policija.

Incident se dogodio na snimanju filma „Rust“, piše u saopštenju kancelarije šerifa okruga Santa Fe.„Kancelarija šerifa potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma ‘Rust’. Direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48), ustreljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68)“, piše u saopštenju.

Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta Nju Meksiko, gde je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar, prenosi CNN. 


- Tako sam tužan zbog gubitka Haline. I toliko besan što se to dogodilo na setu. Bila je sjajan talenat koji je bio apsolutno posvećen umetnosti i filmu - napisao je na Tviteru reditelj Adam Mortimer.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/N1

Povezane vesti:


>