Region

Svet

Katarina Živković se vratila bez novca iz Zagreba!

Pevačica Katarina Živković nastupala je u Zagrebu pa je otkrila da kući nije ponela veliki bakšiš. Vratila se iz Zagreba bez nekog većeg novca. Zarađuju mnogo više od nas ali nisu laki na davanje novca...

Katarina Živković se vratila bez novca iz Zagreba! Screenshoot/Instagram


Katarina Živković  je ispričala da se odlično provela na nastupu, ali nije mogla, a da ne primeti razliku u davanju napojnica u Srbiji i kod komšija, koji, prema njenom mišljenju, zarađuju mnogo više od nas, te ih je nazvala pravim stipsama!


"Skoro sam pevala u jednom zagrebačkom klubu i veselili smo se do ranog jutra, žurka je bila milina. Gosti su znali svaku moju pesmu, što me je stvarno iznenadilo, ali moram da budem iskrena i kažem jednu stvar. Što se tiče bakšiša, Hrvati su velike stipse! Vesele se s vama, ali bakšiša, kao u Srbiji, ni na vidiku! Retko odlazim u Hrvatsku, ali s nastupa sam se vratila presrećna jer je žurka bila na nivou! Spremna sam da zaboravim da su škrtice samo zato što sam se dobro provela. Oni su odlični domaćini i, mogu slobodno da kažem, jedva čekam da zakažem još neku tezgu" - kaže Katarina, koju čudi što komšije ne daju pevačicama napojnice jer veruje da im je standard veći nego naš:"Imam utisak da u Hrvatskoj imaju veće plate u odnosu na našu zemlju i da bolje zarađuju, ali su u provodu velika nula. U Srbiji uvek dobiješ dobar keš, čak i vrednije stvari. Najluđe što sam dobila bili su ključevi jednog skupog automobila. Čoveka je pogodila moja pesma i samo ih je izvadio i dao mi ih. Naravno da sam ga odbila, nikad ne bih prihvatila tako skup poklon, zamislite šta bih posle sebi nakačila na vrat. Bakšiš uvek grabim, a Srbi su narod koji na tome ne štedi. Pa mi se veselimo kao da nam je svaki dan poslednji, to ceo svet zna. Ali bolje da je tako nego da smo hladni kao ovi severnjaci. Obišla sam mnoge zemlje, svuda je lepo, ali znate kako kaže naš narod: "Svuda pođi, svojoj kući dođi" i apsolutno se slažem s tim!"- kaže Katarina Živković.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>