Region

Svet

Marko Živić loše, nadaju se čudu!

Glumac Marko Živić je i dalje loše, nalazi se u bloku A, gde su najteži pacijenti. Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. 

Marko Živić loše, nadaju se čudu! Screenshoot/Instagram/beogradskodramskopozoriste






Živić ima obostranu upalu pluća, ali i bakterijsku infekciju koja mu trenutno ugrožava život.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - ispričao je za Alo izvor blizak Živiću.

Kako je još rekao, Marko Živić je prebačen u A blok intenzivne nege gde su smešteni pacijenti u najtežem stanju.

- Niko se ne usuđuje da daje prognozu. Marko je u životnoj opasnosti i svi sada možemo samo da se molimo bogu i nadamo se čudu. Doktori čine sve što je u njihovoj moći i prate ga iz minuta u minut, ali kada je ovakvo stanje s puno pridruženih bolesti, nezahvalno je davati prognoze - istakao je izvor za Alo.


Podsetimo, Marko Živić se već tri nedelje nalazi u KBC „Dr Dragiša Mišović“, gde vodi najvažniju životnu bitku, a o čemu je Alo! prvi pisao. Nakon dve nedelje činilo se da situacija ide nabolje zbog čega je skinut s mehaničkog disanja, međutim, ali mu se pre dva dana stanje znatno pogoršalo i vraćen je na respirator.

Marko Živić važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. On je u nekoliko navrata pričao o borbi s kancerom jednjaka i želuca, koju je vodio sa samo 36 godina.

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Vikao sam im: „Ajmo svi u šetnju“. Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima - ispričao je svojevremeno glumac.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>