Region

Svet

Region

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 4: Sukob!

Serija "Jovanka Broz i tajne službe", epizoda 4. biće emitovana 11.oktobra u 22.00 na RTS-u. Nakon prvih srećnih godina Jovankinog života sa Titom, počinju njeni nesporazumi i sukobi sa Titovim najbližim saradnicima.

Jovanka Broz i tajne službe epizoda 4: Sukob! Promo






Jovanka Broz i tajne službe radnja epizode 4:


Nakon prvih srećnih godina Jovankinog života sa Titom, počinju njeni nesporazumi i sukobi sa Titovim najbližim saradnicima. Oni je optužuju ne samo da se meša u poslove protokola, nego da se sve više uključuje u politički život. U četvrtoj epizodi dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" videćemo da li su ove optužbe bile osnovane i kako je Tito reagovao na njih.

Centralna tema je Jovankin sukob sa Aleksandrom Rankovićem. U ovoj epizodi dobićemo odgovore na pitanja: kada je i zbog čega počeo taj sukob, šta joj je Ranković zamerao, zašto je Jovanka u Rankoviću videla svog najvećeg neprijatelja i kako je Tito pokušao da prevaziđe njihova neslaganja. Posebno je zanimljivo da li je Jovanka zaista imala svoju paralelnu obaveštajnu mrežu, kako je to tvrdio Ranković.
 

Serija Pevačica epizoda 10: Ko je ubio Ivanu?! (VIDEO)







Gledaoci će saznati i to da li je Jovanka učestvovala u pripremi afere prisluškivanja, ko je pozvao Krajačića i šta su radili tehničari iz UDBE za Hrvatsku u Titovim rezidencijama u Beogradu i na Brionima. Da li je šef KOS-a, general Mišković, znao za njihov dolazak?

U igranom delu ove epizode učestvuju Snežana Savić, Milica Tomašević, Nebojša Dugalić, Gordan Kičić, Nikola Šurbanović, Bojan Krivokapić i Milan Čučilović.

Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC. Režiser je Nedeljko Kovačić, autor scenarija Svetko Kovač, a narator glumac Tihomir Stanić.








Premijera: ponedeljak 11.oktobar u 22.00 RTS-1
Repriza: subota 16. oktobar u 11.00 RTS-1

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>