Region

Svet

Region

Nove epizode serije Radio Mileva od 18. oktobra!

Nove epizode serije “Radio Mileva”, od 18. oktobra, radnim danima na RTS -u. U drugoj  sezoni  pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka.

Nove epizode serije Radio Mileva od 18. oktobra! Promo
Dvadeset premijernih epizoda komedije “Radio Mileva” očekuju nas od 18. oktobra, radnim danima u 20 časova na Prvom programu RTS-a. 

U drugoj  sezoni  pratićemo nove i potpuno otkačene avanture omiljene komšinice Mileve Majstorović kojoj će i ovog puta poći za rukom da umeša prste u živote celog komšiluka.Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka srpskog jezika i književnosti. Odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje”.


Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, studenti Petar i Gavrilo, dobroćudni majstor Moca i njegova “zla” žena Žana, operski pevač Živorad, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.


U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Neki od tih novih junaka su tatu majstor Peca, feminizirani Anđelo i perverzni Srećko.

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanjem situacione i verbalne komike. U novim epizodoma ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>