Region

Svet

Đani savetuje sinove kako da varaju žene!

Pevač Radiša Trajković je izjavio kako mu je drago što su mu se sinovi mladi oženili, a sada ih savetuje kako da varaju žene. Šta drugo, nego da savetuje u onome u čemu je najbolji...

Đani savetuje sinove kako da varaju žene! Screenshoot/Instagram
Folker Radiša Trajković Đani je sa snajkama kako kaže prezadovoljan, a sa sinovima ima blizak odnos. Ovoga puta je priznao da sinove Marka i Miloša savetuje kako da varaju svoje žene. 


Đaniju je drago što su mu se sinovi oženili ranije jer je bolje da budu mladi roditelji, baš kao što su nekada bili Slađa i on, ali je šokirao priznanjem da je spreman da pokriva sinove u švaleraciji:

"Sa Markom i Milošem pričam svašta, znate one muške priče. Drago mi je što su se obojica mladi poženili. I Slađa i ja smo se mladi uzeli, bolje i oni da se ožene mladi, nego da lutaju po ulici. Maksimalno su posvetili pažnju ženama i super su, uozbiljili su se malo. A savete im dajem kada varaju žene, ovako nikako. Milsim, šta ja drugo da im pričam, savetujem tamo gde sam najbolji" - rekao je Đani kroz smeh, pa dodao: 

- Šalu na starnu, sve je to život. Normalno da ću biti uvek tu uz svoje sinove, a snajkama sam oduševljen. Ne zna se koja  je bolja. Međutim, ako sinovima nekada zaškripi oni znaju da sam ja uvek tu za njih. 


Zatim se osvrnuo i na svoju ćerku Sofiju:

"Ćerka je dijabola na oca, luda kao struja. Temperamentna je, ali dobra su mi deca. Ne želim da kudim tuđu decu, ali kakvih ima, moji su dobri. Slađa sa njom više priča o tim ženskim temama, ali ako ispadne neki problem ona prvo kod mene dođe. Šta da vam kažem, ista je ja." - ponosan je Đani.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>