Style

Ljubav

Horoskop: Sutra pazite na svaki potez, moguće su greške i problemi!

Horoskop otkriva šta nam donosi kvadrat Venere i Jupitera 30. septembra! Sutra pazite na svaki potez, moguće su greške i problemi!

Horoskop: Sutra pazite na svaki potez, moguće su greške i problemi! Svet Plus
Planeta ljubavi, romantike i lepote Venera 30. septembra ulazi u negativan aspekt, kvadrat sa planetom radosti, zadovoljstva i novca Jupiterom. Ovo je aspekt za zabavu, ali druga strana je tamna - loše utiče na posao i razvoj karijere. Probudiće u vama osećaj sreće, optimizma, dobre komunikacije i socijalne interakcije, ali postoji rizik od odlaganja obaveza.


Astrolozi ističu da vas ovaj aspekt testira, pa svako ko ne preuzme odgovornost za svoje postupke može napraviti velike greške i doći do problema. Ovo je generalno dobro vreme za druženje i sklapanje novih prijateljstava, ali i na polju flerta i romantičnih varnica treba biti oprezan. Moguće su afere, čak i rizik od preljube, a slobodni mogu upasti u zamku iluzije i započeti odnos sa osobom koja nije dobar izbor- piše Sensa.


Izbegnite svaki stres u braku ili vezi - konflikti mogu eskalirati u loše odluke, ishitrene raskide. Neodgovoran stav koje donosi kvadrat Jupitera i Venere nepovoljno će uticati i na polje novca. Preterano ćete trošiti, a kada se pojave troškovi za naplatu može doći do dodatnih problema.Tokom ovog aspekta važno je da ništa ne preduzimate ishitreno i da dva puta najmanje proverite pre nego što nešto uradite. Smirite um, a ludu energiju usmerite na kreativna rešenja. Ovo ne znači da treba propustiti talas čežnje za avanturom, već da samo sve stavri radite sa osvešćeni i spremni da preduzmete odgovornost.

 

Dug moru 2, epizoda 5: Flashback! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>