Region

Svet

Region

Serija Pevačica epizoda 9: Gde je Ivana?! (VIDEO)

Serija "Pevačica" epizoda 9. biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 3. oktobra u 21. čas! Gde je Ivana?! Kreće opsežna potraga. Ona kao da je u zemlju propala. 

Serija Pevačica epizoda 9: Gde je Ivana?! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


U predhodnoj epizodi:

Beli mag dominira u svom poslu. Nova klijetkinja tu, on joj  prodaje sve za utehu nevinim. I naivni ljudi mu veruju, baš. Tako se prave zamkovi kao njegov, satkan na prevarama. 

Ništa od toga njega ne zanima, samo čeka nove klijente. Znaće naravno ko je Ivana Lazić i videti novu šansu za prevaru, ne sluteći da mu to može napraviti pravi problem – da bude raskrinkan. 

Čovek u nevolji se hvata za slamku i racionalno i iracinalno. Nema tu krivnje i ne sme je biti. Ima snage ako je ima i to je to..

 

Serija Pevačica epizoda 8: Jedini izlaz?! (VIDEO)
Serija "Pevačica" epizoda 9 "Nema nje" (po stihovima pesme Tome Zdravkovića „Svirajte mi tiho, tiše“)


Ivana je nestala i svi su uznemireni. Kreće opsežna potraga. Ona kao da je u zemlju propala. 

Emilija je napokon, kako je mislila da je želela, dobila Vladino interesovanje. Kakve su ti misli, takav ti je život, samo ona to u tom trenutku još ne shvata. Kad shvati, biće kasno za sve. 

On misli da je voli, da je ona možda baš ta prava i iskrena. Ili bar samo tako misli pod uticajem magije koju mu je sama bacila i to je razdire...03. oktobar, nedelja, kanal Superstar 21:00, epizoda 9.

 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>