Region

Svet

Marina Tucaković će danas biti sahranjena!

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković biće sahranjena danas u 12.30 na beogradskom Novom groblju, dok će opelo biti održano sat vremena ranije.

Marina Tucaković će danas biti sahranjena! Foto: Pink.rs
Danas će je na večni počinak ispratiti suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović, koji je apelovao na javnost da zbog nepovoljne epidemiološke situacije sahrani prisustvuju samo najbliži članovi porodice i nekoliko bliskih prijatelja.


U kapeli na Novom groblju već se nalazi Marinin kovčeg prekriven crvenim ružama, uz emotivnu poruku kojom se od voljene supruge i majke opraštaju Futa i Laća, stara fotografija na kojoj je čuveni tekstopisac širokog osmeha, tera na suze.


Podsećanja radi, Marina Tucaković je posle duge i teške bolesti preminula u nedelju 19. septembra u KBC "Dragiša Mišović", a za života izrazila je želju da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji velikana na Novom groblju.Folk zvezda Dragana Mirković oglasila se putem društvenih mreža na dan Marinine sahrane, a od svoje dugogodišnje prijateljice i saradnice rešila je da se oprosti brojnim hitovima koje joj je ona tokom plodonosne karijere napisala.


Draga Marina, danas se opraštam od tebe tvojim pesmama kroz koje ćeš večno živeti u našim srcima - napisala je Dragana, koja je podsetila publiku na neke od brojnih hitova koji nose potpis Tucakovićeve.


Marinin sin Laća se najpre potresnim rečima obratio prijateljima na društvenim mrežama, a potom ponovo uputio apel da sahrana protekne samo u najužem krugu, zbog nepovoljne epidemiološke situacije.Upravo sam se vratio s indetifikacije, kako bih prepoznao lice moje pokojne majke. Bila je gužva. Ljudi umiru sve više. Još jednom apelujem na sve da zarad svoje sigurnosti ne dolaze na sahranu. Ne mogu ići protiv nečije želje da prisustvuje i oda počast. Pozivam na oprez i razum, hvala - napisao je Laća.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink


>