Region

Svet

Region

Serija Pevačica epizoda 8: Jedini izlaz?! (VIDEO)

Serija "Pevačica" epizoda 8. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 2. oktobra u 21. čas! Šta je za Ivanu jedini izlaz? Da li će zlo biti skinuto sa nje?

Serija Pevačica epizoda 8: Jedini izlaz?! (VIDEO) Screenshoot/Instagram/Facebook


U predhodnoj epizodi serije "Pevačica":


Ivana zna da je kraj. Zna. Ali sada nema nazad. I to zna.  Majka će se još boriti za nju, ali bori se sa onim što ne razume i ne može da razume. Ili je možda i razumela, ali nad prolivenim mlekom ne vredi plakati. Vlada je izbacio iz kuće, prebolno i prestrašno. Ivana je van sebe! Izgubljena, uplašena. Vera je vodi tamo gde misli da je spas. Ali spasa više nema. Odavno ga nema i nije ga nikad ni bilo…

Emilija nastavlja dalje kako bi Ivani vratila za sve što misli da joj je uradila... Olivera, Vladina bivša žena, predaje novinaru kovertu sa ekskluzivom koju neće moći da odbije.


 

Serija Branilac epizoda 2: Tragedija jednog Kordunaša 2!
Serija "Pevačica" epizoda 8:


Vlada je Ivanu izbacio iz svoje kuće i njena karijera je pod znakom pitanja. Ona smatra da joj je Beli mag jedini izlaz. Poslušaće majku Veru i otići kod njega...


Hoće li uspeti da skine čini koje je Vlajna bacila?

Ivana nema poverenja u njega ali njena majka je uporna.


Vladina bivša, Olivera dobija fotografije i informacije da je Ivana posetila Belog Maga.


Ivana se ne javlja, i Marko postaje zabrinut...


Sa druge strane, Vlada je odlučio da sve što je planirao za Ivanu, sada uloži u Emiliju


Emilijini planovi i želje se ostvaruju....Uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi! 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>