Zadruga

Parovi

Zoki Šumadinac i Vladana Zlatanović napustili su rijaliti Zadruga 5!

Zoki Šumadinac i Vladana Zlatanović napustili su rijaliti "Zadruga 5", a njih je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević kako bi sumirali utiske iz Bele kuće.

Zoki Šumadinac i Vladana Zlatanović napustili su rijaliti Zadruga 5! Screenshoot/Youtube

Daću im da napišu dva pisma. Vladana i Zoki napisaće po jedno pismo zadrugarima, u kojima će imanovati vođu. Šta će se događati sa jednim ili drugim pismom Veliki šef držiu tajnosti - rekla je Dušica.


Ja nisam ovo ovako zamišljala. Bilo mi je teško. Nije da se nism snašla,posle tri dana nisam imala volju da bilo šta pokažem. Mladi hoće da dođu do kadra, ne mogu da imam hiperbolu na takvu glumu - rekla je Vladana.


Zoki Šumadinac nakon odgledanog profila prokomentarisao je svoje učešće.


Bilo je simpa. U principu ja nisam uspeo tamo da pronađem nekog sa kim mogu da popričam, izuzev njih par. Nisam se pronašao u tom društvu i u tim energijama. Previše veštačkih priča. Njih dve su se dogovorile da se svađaju pred emisiju, da bi dobile pitanja. Ona mala iz Niša, Ema. Ja sma govoorio da nisam za te priče - otkrio je Zoki.


 


Vladana Zlatanović nakon odgledanog profila prokomentarisala je odnose u Beloj kući.


To Dalilino nije ogovaranje, pričale smo da me plava kosa čini starijom. Olga je znala koje sam godište i ona mi je najodvratnija osoba u kući. To je moja najveća greška u proceni - pričala je Vladana. 

 

 


 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>