Ostalo

Smeno

U torbi ne smete nositi ove stvari! Blokirate protok novca!

Pogledajte odmah u svoju torbu, bez obzira da li je to velika ili mala torba, ranac ili torbe koje se vezuju oko struka. Šta se tamo sve nalazi? U torbi ne smete nositi ove stvari! Blokirate protok novca!

U torbi ne smete nositi ove stvari! Blokirate protok novca! Svet Plus

Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Nikako ne treba držati razbacan novac po torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja. Takođe, mnoge žene nose u torbi stare karte, nepotrebne papiriće i račune koje čuvate u torbi vraćaju vas u prošlost, privlače opterećenje i nedostatak novca. Ovo označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Važno je da u torbi postoji red. Potrebno je izbaciti sve nepotrebno, jer to privlači nepotrebne poslove i prepreke na životnom putu. Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka.


Torba mora biti čvrsta, netaknuta – ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena,visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Ona je simbol finansijskog blagostanja. Fen šui stručnjaci ističu da torba ne sme da bude preteška , jer to simbolizuje brihge i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači loše finansije.

 

Viktorija Mitrović, devojčica koju je silovao pop! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>