Zadruga

Parovi

Troje zadrugara nominovana za izbacivanje iz rijalitija Zadruga 5!

Sinoć su se odigrale druge nominacije pete sezone rijalitija "Zadruga 5"! Zadrugari su birali između potrčaka Đoleta Kralja, Viktorije Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša. Većinom glasova, zadrugari su nominovali Janjuša. Troje zadrugara je nominovana za izbacivanje!

Troje zadrugara nominovana za izbacivanje iz rijalitija Zadruga 5! Screenshoot/Youtube





Janjuš se obratio zadrugarima nakon nominacija, dok je Viki rekla da nema šta da kaže.

Ja volim što idem u tu izolaciju, odmoriću taj dan jedan, zna se da imam najveću podršku ove godine i da ću izdominirati. Nadam se da će ljudi ove sezone ukapirati ovaj rijaliti. Sve ovo što ste rekli, za mesec dana ćete j*bati jedni drugima majke, nećete moći da se gledate očima. Pojedinim osobama kojima je teško dok se prisustvuje njihovim pranjima zuba i tuširanju (Aleksandri Subotić), mi ćemo imati ozbiljne konflikte, koje ja ne želim. Ali sve što želite sa mnom, dobićete - rekao je Janjuš.

Ti si prvi počeo - odbrusila je Aleksandra.

Drago mi je što sam ušao bez problema u rijaliti, ćerku sam obezbedio, dao joj većinu onoga što sam zaradio. Videćete kolika je moja podrška - zaključio je košarkaš.


Milan je potom podigao četiri zadrugara koji su dobili najmanji broj glasova ove nedelje, a to su bili Zoki Šumadinac, Davor Lazić, Petar Vasić i Vladana Zlatanović.

Milan je prvo rekao Davoru da može da sedne, a potim je spustio i Petra. Ostali su da stoje Zoki i Vladana. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan je otkrio da su Vladana i Zoki dobili isti broj glasova i da će oboje biti nominovani za izbacivanje u nedelju.




 





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>