Zadruga

Parovi

Hvala što ste me izvukli iz pakla! Miljana Kulić moli za još jednu šansu!

Miljana Kulić moli Željka Mitrovića za još jednu šansu! Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi.

Hvala što ste me izvukli iz pakla! Miljana Kulić moli za još jednu šansu! Screenshoot/Youtube




Nakon što je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge 5 zbog neprimerenog ponašanja i kažnjena novčano iznosom od 100.000 evra, Miljana Kulić se oglasila, i to pismom koje je uputila čelnicima televizije Pink - Željku i Milici Mitrović.

Naime, dojučerašnja zadrugarka, napisala je pismo u kojem traži oproštaj za svoje ponašanje.

- Pre samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi.

- Hvala produkciji što su punih sedam meseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dečaku Željku, koji se rodio ubrzo posle završetka Zadruge. Hvala na svoj brizi, nezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dečak koji se zlatom meri.


- Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih je, nažalost, pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo... Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama - napisala je Miljana, a navodi Pink.rs i dodala:

- Veliki šefe, vi ste veliki čovek i velika humanitarna duša od čoveka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate celu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, nedajbože, zatrebati novac za lečenje.



- Ja sam du**tom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucenu i niste želeli da on bude deo Zadruge 5. Molim vas, dajte mi poslednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić - stoji u pismu rijaliti-zvezde upućenom televiziji Pink.




Podsetimo, Miljana Kulić je diskvalifikovana iz Zadruge zbog toga što je odlučila sama da napusti imaginarijum.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 evra na iznos kazne. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je tada pismo produkcije.

Miljana je poslednjih dana boravka u rijalitiju, bila izuzetno problematična. Pre izazivanja požara, pravila je "krš i lom", sekla se po rukama, skočila u jezero i mokra šetala po imanju. Kao glavni razlog svega toga je odsustvo njenog bivšeg partnera, Lazara Čolića Zole iz Bele kuće.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>