Style

Ljubav

Poslednji retrogradni merkur stiže 26. septembra!

Poslednji retrogradni merkur stiže 26. septembra 2021. godine! Biće veoma bitan za one koji završavaju neke nerešene probleme i zadatke u ovom periodu!

Poslednji retrogradni merkur stiže 26. septembra! Svet Plus
U svom astro kalendaru zabeležite 26. septembar kao datum početka nove faze retrogradnog kretanja Merkura, što će trajati sve do 18. oktobra. Merkur će biti u znaku Vage i biće vrlo važan za one koji završavaju neke nerešene probleme i zadatke u ovom periodu.


Kad Merkur "krene unazad", to je mnogima znak da kreće nezgodan period, pun drame, loših odluka i dana kad nam se čini da nam baš ništa ne ide od ruke.

Ključna zbivanja vezana za predstojeći retrogradni Merkur odnose se na dramu u vezi, neodlučnost, neravnotežu, a za neke i pravne probleme.


Vaga je znak partnerstva, pa se Merkur vezuje za naše veze tokom ovog astrološkog perioda. Dok će se na vaš ljubavni život odraziti tako da uvuče neke drame iz prošlosti, iskoristite, ipak, ovaj period da rešite neke nerazjašnjene probleme u komunikaciji s partnerom.


Ovo se odnosi i na poslovne i prijateljske veze! Niko ne voli konflikte, ali u period ovog retrogradnog Merkura moći ćete da ih razrešite uz pomoć Vagine diplomatije i prirodne uravnoteženosti.

Retrogradni Merkur u Vagi tera nas da vagamo, stalno smo između za i protiv, a ništa nam nije jasno. Izbegavajte da donesete konačnu odluku za važne stvari. Takođe, bolje je ne potpisivati nikakve ugovore.Razmotrite sve opcije, ali bolje je sačekati da ovaj period prođe, jer ćete sve videti jasnije.

Energija Vage donosi pravednost i harmoniju. Potrudite se da izbegnete svađe i probleme tokom ove jesenje retrogradne oluje


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>