Region

Svet

Marijana Mićić u osmom mesecu trudnoće! Milošu se ostvarila želja!

Marijana Mićić u osmom mesecu trudnoće! Njenom dugogodišnjem partneru Milošu se ostvarila želja da njihovo prvo dete bude devojčica! 

Marijana Mićić u osmom mesecu trudnoće! Milošu se ostvarila želja! Screenshoot/Instagram
Glumica Marijana Mićić čeka dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, oni će postaće roditelji devojčice.


- Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao - kaže izvor i dodaje:


- U prvi mah su ćutali i krili od svih dok Marijana nije ušla u treći mesec. Onda su otkrili porodici i samo najužem krugu prijatelja, svi su se radovali zbog njihove sreće. Marijanini roditelji su divni i skromni ljudi, oca joj svi u kraju znaju jer radi kao staklorezac. Ispoštovali su ćerkinu želju i nisu nikome govorili, sve se držalo u tajnosti. Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo.Budući roditelji su bili presrećni kada su saznali da im stiže jedna devojčica.- Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista - zaključio je izvor. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>