Lepota

Ljubav

Samo ova vežba može brzo da topi kilograme! (VIDEO)

Ruski fizoterapeut, doktor Popov otkrio kako da dođete do savršene linije! Samo ova vežba može brzo da topi kilograme! Vreme je da uradite nešto dobro za sebe! Počnite da vežbate već danas!

Samo ova vežba može brzo da topi kilograme! (VIDEO) Svet Plus





Doktor Petar Aleksandrović Popov je ruski fizioterapeut koji je usavršio oporavak kičme posle operacije i traume. Bivši gimnastičar, psihoterapeut i zastupnik orjentalne medicine, izuzetno je popularan u Rusiji.

Njegov način vežbanja, koji se bazira na potpunom oporavku kičme pomogao je profesionalnom vozaču Olegu Keselmanu nakon povrede i operacije stopala da se vrati na takmičenje za samo deset dana.

Ovaj put dr Popov predstavlja sasvim jednostavnu vežbu koja pomaže da brzo sagorite kalorije.



Vežba za brzo topljenje kilograma

Doktor Popov je osmislio vežbu trčanja na stolici koja će vam se sigurno učiniti čudnom, ali verujte nam - delotvorna je.

Ovaj način trčanja na visokoj stolici je izuzetno zahtevan trening jer osim trčanaj morate i da balansirate inače padate sa stolice. Nakon par minuta trčanja osećate se kao da ste pretrčali kilometre.






Dobrobiti vežbe dr Popova:

1. Pogodna je za sve one koji pate od proširenih vena.

2. Razvija osećaj za ravnotežu.

3. Zahtevnija je od bilo koje vežbe, jer balansirate i trčite, te zbog toga i topi kilograme.

4. Osećate ubrzan protok krvi u nogama i leđima, a svi mišići na telu se aktiviraju.

5. Pošto je reč o laganom džogingu, nema mogućnosti povrede zglobova.

6. Pomaže u pravilnom radu unutrašnjih organa.

7. Podstiče medabolizam

8. Popravlja držanje tela. Nakon par dana kičma će vam stajati pravo, a bolovi će se smanjiti.




Savet doktora Popova je da se ne forsirate i da ovu vežbu radite lagano: prvo par minuta dnevno dok ne steknete kondiciju a zatim vežbajte najviše 20 minuta dnevno.


Prvih dana popnite se samo na malu stoličicu, a kasnije možete da vežbate i na visokoj stolici kako biste bolje balansirali.

Vodite računa o sebi i vežbajte. Ako vam ne odgovara ova vrsta vežbe, nađite neku koja prija vašem telu. Sedenje je nešto što najviše šteti vašem telu i mozgu!




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>