Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 12.09.2021. do 18.09.2021. godine!

Nedeljni horoskop za period od 12.09.2021. do 18.09.2021. godine! Šta vam to zvezde govore i predviđaju ove nedelje u vezi posla, ljubavi i zdravlja?

Nedeljni horoskop od 12.09.2021. do 18.09.2021. godine! Svet Plus




Još od pamtiveka, naši su preci posmatrali nebeski ples zvezda i planeta i pripisivali značenja njegovim koracima i ritmu. Mi danas znamo da je i Zemlja deo kosmičke družine, te da se i ona nalazi u trci svemirom oko centralnog Sunca i da nam zvezde predstavljaju vodič kroz život ...



OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Posao - Planirate nove poslovne poduhvate, a intuicija vam kaže da ćete imati uspeha. Ipak, pripremite se i za izvesne probleme koji će vas toliko opterećivati da ćete ponekad želeti da dignete ruke od svega. Ali, ne gubite nadu, period je izuzetno povoljan i uspeh neće izostati. Smanjite poslovne obaveze i posvetite više pažnje odmoru.

Ljubav - Osim novih susreta i poznanstava, ova nedelja može vam doneti novu simpatiju s kojom će vas upoznati prijatelji. Možda je to Vodolija, za koju mislite da je kao stvorena za vas. Može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla, a vi možda očekujete više nego što bi trebalo.

Zdravlje - Potrebno vam je više odmora i vitamina, jer se neredovno hranite i preterujete sa poslom.





BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Posao - Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete da očekujete poslovni uspeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ovih dana donećete odluku koja će i te kako promeniti vaš život. Strah od promena postoji, ali morate malo i da rizikujete, jer samo tako možete da uspete, budete srećni, a možda i bogati.

Ljubav - U ovom periodu najviše ćete biti okupirani jednom Škorpijom. Toliko vas je opčinila da ćete prelaziti preko svih njenih mana, ljubomore i sitnih laži, i baciti joj se u zagrljaj. Klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Raku.

Zdravlje - Opustite se malo i uživajte u životnim radostima.



BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Posao - Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Imate dovoljno snage da se lako izborite sa problemima, posebno ukoliko imate podršku starije osobe. Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Odnose sa ljudima gradite pre svega na poverenju.

Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner uvek nešto zabrlja. Možda to čini namerno, jer misli da će tako veza biti uzbudljivija. Ukoliko ste sami, na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu.

Zdravlje - Ukoliko i dalje budete preterivali sa zadovoljstvima, zdravlje će biti na udaru, pre svega problemi sa povišenim holesterolom.




RAK (22.6. - 22.7.)  CANCER

Posao - Ceo period biće u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla, što će biti prilično komplikovano, jer je previše poslovnih obaveza. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.

Ljubav - Partner očekuje veću podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ukoliko je Blizanac ili Devica, biće ludo i nezaboravno. Krajem nedelje, može da dođe do strastvenog susreta sa osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva uniformu na radu ili rukovanje novcem.

Zdravlje - Preosetljivost i nervoza mogu biti posledica premora i pretrpljenog stresa.









LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Posao - Posao se odvija više nego povoljno, jer vam je sudbina naklonjena. Postižete neočekivan uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste postignutim, a konkretan dokaz za to je novac koji će uskoro početi da stiže. Ipak, trebalo bi da budete oprezni i da izbegavate rizične investicije. Nemate razloga da budete ni sujetni niti nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa se potrudite da tako i ostane.

Ljubav - Partner može da pokaže veću dozu ljubomore, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda doživećete mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa Strelcem. Susret je karmički, a vi ćete biti u stanju prave euforije.

Zdravlje - Slabe tačke organizma su noge.




DEVICA (23.8. - 22.9.) - VIRGO


Posao - Uspećete samo pod uslovom da munjevito delujete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Kreirajte sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, zbog čega ste veoma zadovoljni. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni.

Ljubav - Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi, pa izgleda kao da vas niko ne može razdvojiti. Nekim predstavnicima znaka mnogo strasti ponudiće vatreni Ovan. Prihvatite taj izazov. Ako ste slobodni, u drugoj polovini perioda, možete da uđete u vezu sa osobom koju ćete da upoznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje - Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.





VAGA (23.9. - 22.10.)  LIBRA

Posao - Već dugo ste u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Međutim, ne klonite duhom, već zasučite rukave. Promene koje vam se događaju možda su nagle, ali samo su normalan sled okolnosti. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate, jer nerviranja mogu izazvati samo zdravstvene probleme.

Ljubav - Ne igrajte se partnerovim strpljenjem, jer bi svađa lako mogla da dovede u pitanje opstanak veze. Moguć je susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Zdravlje - Smanjite uzimanje sedativa, cigareta i alkohola.





ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Posao - Period je odličan za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova, pogotovo što ćete imati podršku saradnika. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Odlučujete se za novi put kojim ćete trasirati budućnost i želite da uspete ne birajući sredstva. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer vas mogu uhvatiti u laži.

Ljubav - Uglavnom ste okruženi Bikovima i Blizancima, koji vam najviše odgovaraju kao ljubavni partneri. Kako ne znate za koga da se opredelite, izabraćete obojicu. Bilo bi bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom, a ako ste sami, klonite se zauzetih osoba.

Zdravlje - Zdravstveni problemi su za vama. Brzo se oporavljate.









STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Posao - Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspeh. Ponudiće vam unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci, a očekuje vas i novčani dobitak. Ceo period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. U svakom slučaju, nimalo vam neće biti dosadno. Kako je nervni sistem malo ugrožen, više se bavite sportom i onim što volite.

Ljubav - Ovaj period može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze. Krajem perioda moguć je susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko prijatelja. Ne znate za koga da se odlučite, vatrenog Lava ili nežnog Jarca.

Zdravlje - Manje tegobe sa kostima ili zubima, kao i pojačana nervoza.



JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Posao - Inertni ste i skloni da više pričate nego da radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada i maštate o nečem primamljivijem. Dopadaju vam se ekscentrično ponašanje i sve što druge čini ravnodušnim, nekonvencionalni ste i originalni. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lek.

Ljubav - Ako ste sami, početkom perioda možete da upoznate interesantnu osobu preko poslovnih kontakata. Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme udaljili? Ukoliko nastavite ovim tempom, nevolje su neizbežne.

Zdravlje - Strahove, razočaranja i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, ali takvim ponašanjem zavaravate samo sebe.



VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Posao - Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo na taj način pronaći mir. U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Kako ste svesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se i bežite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspeli da zavolite samog sebe.

Ljubav - Na sasvim nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene, pa ih iskoristite.

Zdravlje - Ovih dana najviše će vas mučiti reuma.




RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Posao - Ovih dana ponudiće vam privlačno zaposlenje, lepo i unosno. Ali, za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da bi trebalo više pažnje da posvetite druženjima i koktelima.

Ljubav - U ovom periodu najviše će vam prijati Rak, sa kojim ćete doživeti lepe trenutke. Ali, kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku. Čuvavjte se ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom, jer u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.

Zdravlje - Treba da shvatite da zdravlje ulazi na usta.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: conoplja

Povezane vesti:


>