Zadruga

Parovi

Viktorija Mitrović ima dete od 4 godine i bogatog dečka, a tu je i afera sa zetom!

Viktorija Mitrović ima dete od 4 godine i bogatog dečka koji joj je platio silikone! Veliku pažnju privukla je gledaocima rijalitija ,,Zadruga 5" i pre samog ulaska, zbog njenih izjava u medijima. Između ostalog tu je i afera sa zetom! 

Viktorija Mitrović ima dete od 4 godine i bogatog dečka, a tu je i afera sa zetom! Screenshoot/Youtube






Novac bogatog dečka troši za lagodan život i skupe krpice, a njega čuva od očiju javnosti.


Nakon što je ušla u rijaliti, Viktorija je priznala da je imala čak sedam afera sa poznatim zadrugarima, od kojih se dvojica nalaze čak sada u ,,Zadruzi 5", ali za sada nije htela da im otkriva identitet, a za jednog je tvrdila da tek treba da uđe na imanje u Šimanovcima.


Spremna da svoj život ogoli do koske, Viktorija je priznala da ima čak i četvorogodišnje dete, ali o tome ne želi da priča. Ističe da je u rijaliti ušla zbog promocije, ali i zbog novca, jer želi da zaradi za dete.

Inače, dolazi iz Kragujevca, a poznata je po mnogim aferama sa muškarcima, jednom je čak i posvetila tetovažu na ruci. Ono što je šokiralo javnost jeste da je Mitrovićeva imala aferu sa mužem njene sestre, koji se takođe nalazi u rijalitiju.

U pitanju je Nikola Grujić, koji je po zanimanju pevač, a pored estradnog posla, on se bavi i psihologijom, koja mu je puno pomogla u životu, a definitivno da će mu ta struka trebati u odnosu sa ostalim zadrugarima.




Na internetu su se pojavile potpuno nage fotografije zadrugarke, koje je čak i ona podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Viktorija je otkrila da je silikone platila od novca koji je dobila od imućnog dečka, koje je ponosno istakla na ovim fotografijama. 

Inače, Viktorija je postala poznata i po tome što je imala aferu sa rijaliti igračem i bivšim dečkom Maje Marinković, Markom Janjuševićem Janjušem, te su na Instagramu isplivale njihove zajedničke fotografije.  



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>