Svet

Region

Džek Nikolson provodi tužne, poslednje dane u vili na Beverli Hilsu!

Slavni glumac, Džek Nikolson provodi tužne, poslednje dane u vili na Beverli Hilsu! Godinama se nagađalo, a sada je, kako piše svetska štampa, navodno potvrđeno da boluje od demencije! 

Džek Nikolson provodi tužne, poslednje dane u vili na Beverli Hilsu! Screenshoot/InstagramSlavni glumac, inače trostruki ostarovac, ima petoro naslednika, ali društvo mu najčešće prave ćerka Lorejn i sin Rej.


Slavni holivudski glumac Džek Nikolson verovatno više nikada neće zaigrati na filmu. Iako se davne 2010. godine povukao iz javnosti posle uloge u filmu "Kako znaš", publika se nadala da je to sve samo šala. Nažalost, kako pišu svi svetski mediji, njegovo zdravstveno stanje izuzetno je loše.


Godinama se nagađalo, a sada je, kako piše svetska štampa, navodno potvrđeno da Džek Nikolson boluje od demenecije.  Nikolson provodi "tužne, poslednje dane" u vili na Beverli Hilsu i fizički je dobro, ali mentalno ne. 

- Džek i ja smo prijatelji godinama i on više uopšte ne izlazi iz svoje kuće. Njegovi sin i ćerka se brinu o njemu.Fizički je dobro, ali mentalno nije najbolje. Zaista je jako tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način - rekao je glumčev prijatelj za "Radar Online".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>