Ljubav

Style

Ovo je pet najborbenijih znakova ZODIJAKA!

Sa njima izbegavajte svađu! Ovo je pet najborbenijih znakova ZODIJAKA! Jedni su staloženi i hladni, drugi su glasni i bučni... Dramu koju će vam prirediti nećete lako zaboraviti!

Ovo je pet najborbenijih znakova ZODIJAKA! Svet Plus







BIK

Glasni i bučni Bikovi nikada ne prave kompromis u svađi. Zato vodite računa kada uđete sa njima u sukob koji može trajati veoma dugo, jer vas neće ostaviti na miru. Nema tačke u izrazu ljutnje, tu su samo večiti zarezi. Vade najstriju prošlost iz rukava i ređaju vam sve po redu. Pomirenje i oproštaj možda i možete dobiti, ali tek za dva tri meseca. Njegova glava se ne hladi lako, a iako je bik, pamti kao slon.


LAV

Nikada nećete izbeći svađu ako je jedan Lav odlučio da se raspravlja. On je taj koji počinje i završava. Drama koju će vam prirediti neće moći da pokrije nijedan kompromis. Napadi, dominacija i pretnje su deo kolaža čitave svađe. A oprosta ima jer će vam se osvetiti na mnogo gori način.


ŠKORPIJA


Tajanstveni, ćutljivi i neraspoložene za tuđe kritike, Škorpije itekako umeju da vam saspu gorku istinu u lice. Čak i kada ih niste pitali, ubošće vas tamo gde ste najosetljiviji. Ako naljutite Škorpiju, ali baš jako, onda je pandorina kutija malo zlo u odnosu na koje ćete dobiti od ovog neugodnog znaka. Izbegavajte svađe sa Škorpijom, jer ne možete pobediti.







STRELAC

Optimistični, veseli i pozitivni Strelčevi umeju dobro da se naljute. Kod njega su reči ubojite i verbalno će vas nadjačati bilo kad i bilo gde. Svađe sa ovim znakom nisu samo obične prepirke, već ozbiljno nadmudrivanje. Zato će vam držati lekcije o vašem ponašanju, karakteru i psihološkom stanju mozga. Na kraju, posle bezbroj uvreda, dobijate izvinjenje.


JARAC

Staloženi hladni i veoma pribrani Jarčevi retko ispoljavaju svoju ljutnju. Međutm, kada zagrme i saspu bes u lice protivnika, ne ostaje ništa sem toga da se pokupe i odu. Svađa sa Jarcem ne traje dugo, ali njihova ljutnja traje večno. Teško opraštaju, ali nikada ne zaboravljaju.

 

Fantastičan hleb sa kačkavaljem! Mekan i ukusan! (RECEPT)

Viber

Autor: Astrolog Vesna Trajković
Izvor: Objektiv

Povezane vesti:


>