Zadruga

Parovi

Dino Dizdarević izgubio ugovor sa klubom, sada ulazi u Zadrugu!

Odbrojavanje do "Zadruge 5" je počelo i ostalo je još samo dva dana do početka najvećeg spektakla na Balkanu, a mnogi učesnici već su poznati. Dino Dizdarević izgubio ugovor sa klubom, sada ulazi u Zadrugu!

Dino Dizdarević izgubio ugovor sa klubom, sada ulazi u Zadrugu! Screenshoot/Instagram





Sada je u medijima isplivala informacija i da će se bosanski fudbaler Dino Dizdarević useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.


Kako su mediji pisali, klub za koji je igrao raskinuo je saradnju sa njim čak devet meseci pre zvaničnog isteka, te će se on sada oprobati i u rijalitiju.


On je juče prošao sistematski pregled, a za medije otkrio i da su mu se dopale sve zadrugarke, ali i da je nedavno upoznao Taru Simov.

- Društvo i ja smo bili u izlasku, ona je bila tu pored nas. Posle smo spojili stolove i tako... Okej je cura stvarno, ali za sada smo samo prijatelji, ona je baš brat - rekao je Dizdarević.








Potom je spomenuo prijateljstvo sa Ivom Grgurić, kao i njenog bivšeg dečka sa kojim je, kako kaže, najbolji prijatelj.

- Družili smo se četiri i po godine. Bila je u zlatnom kavezu, ona je to sama priznala. Ja sam znao šta se dešava u Bosni, ne u Zagrebu. Ona je to sve priznala, znam ja dosta toga. On me je podržao maksimalno, najbolji mi je prijatelj. Njega ne možemo da očekujemo, on je poslovan čovek - dodao je Dino Dizdarević.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>