Lepota

Ljubav

Riblje ulje izbrisaće bore sa lica! Prirodni botoks!

Verujte, najbolji lek za bore je riblje ulje, prirodni je botoks. Ono će izbrisati bore sa vašeg lica! Sadrži veliku količinu vitamina A i E, koji ubrzavaju proces regeneracije kože, a takođe je čine glatkom i elastičnom.

Riblje ulje izbrisaće bore sa lica! Prirodni botoks! Svet Plus
Ako se borite sa sitnim borama i staračkim pegama, pomešate riblje ulje sa masnom pavlakom i limunovim sokom – dovoljna je samo jedna kašičica. Nanesite smesu na kožu, sačekajte 20-30 minuta, a zatim je uklonite kozmetičkom spatulom. Isperite ostatke maske unapred pripremljenim čajem od kamilice.


Maska od ribljeg ulja i meda odlično izglađuje duboke bore.


Kašičicu ribljeg ulja dobro izmešajte sa istom količinom meda. Laganim pokretima ravnomerno nanesite ovu smesu na kožu lica i držite samo 20-30 minuta.

Zatim masku uklonite papirnom maramicom, a ostatke isperite toplom vodom. Stavljajte ovu masku dvaput nedeljno i uskoro ćete u ogledalu videti željeni rezultat.


Čisto riblje ulje je najefikasnije sredstvo za otklanjanje bora oko očiju. Dermatolozi preporučuju da se nanosi pre spavanja. Dovoljno je držati ga na koži 20 minuta, a zatim isprati čistom vodom.Da biste pojačali efekat, riblje ulje možete koristiti i spolja i iznutra, u obliku vitamina. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Uspešnažena

Povezane vesti:


>