Region

Svet

Nataša Bekvalac ima problem sa snom i prejedanjem!

Nataša Bekvalac i dalje krizira, pošto je na odvikavanju od najvećeg poroka - cigareta. Ima problem sa snom i prejedanjem! Isuse, pomozi mi, zavapila je Nata, duhovito kao i obično!

Nataša Bekvalac ima problem sa snom i prejedanjem! Screenshoot/Instagram

- Imam problem i sa snom otkad ne pušim. Prvih nedelju dana, prejedanje. Ovo je moja prva serija koju gledam kao nepušač - počela je Nataša.- Bože, koliko ne podnosim muškarce... - nastavila je, a onda je "zaronila" u frižider.- Isuse, pomozi mi da ne prožderem šerpu i aroniju i jaja i paradajz, sa sve brufenom u vratima frižidera!


Potom je Nataši palo na pamet da bi u jedan ujutru mogla da prošeta svoja dva psa, ali se vrlo brzo predomislila jer su psi sterilisani.Nekoliko sati pre svih ovih objava, Nataša Bekvalac je nešto smirenije objavila sledeću poruku:

- Još malo pa će biti dve nedelje kako sam zauvek ostavila cigarete. Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti, a onda lagano ubijati. Još uvek sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta. Eto, pišem vam ovo jer ste me pitali... Budite mi dobro i zdravo. Bože, samo da ne poludim, eto samo to želim.


 

Horoskop: Šta tražite od muškarca i koji znak vam najviše odgovara! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>