Region

Svet

Saša Matić: Još se trudim da osvojim suprugu kao na početku!

Saša Matić je već skoro dve decenije u braku sa suprugom Anđelom, sa kojom ima dve naslednice Aleksandru i Taru. Sada je ispričao kako se trudi da osvojim suprugu kao na početku njihove veze. Brak negujemo ljubavlju!

Saša Matić: Još se trudim da osvojim suprugu kao na početku! Screenshoot/Youtube

Saša i Anđela Matić svoj idiličan odnos i vrednosti koje neguju čine ih jednim od najskladnijih parova na estradi, a pevač objašnjava da je tajna u tome što svakog dana poklanjaju pažnju jedno drugom.- Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek - iskren je Saša Matić i usput otkriva kako izgleda biti jedini muškarac u kući:


- Teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama... Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako.Matić ne krije da je on popustljiviji prema naslednicama Aleksandri i Tari, kao i da neće imati ništa protiv ukoliko odluče da krenu njegovim stopama u budućnosti.

- Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa - kaže Sale te dodaje da je uloga “lošeg policajca” u njegovom domu ipak pripala suprugi:

- Pre svega sam otac svojim devojčicama, pa tek onda prijatelj. Supruga i ja vredno radimo na tome da ih naučimo pravim vrednostima i pokažemo šta jeste, a šta nikako nije u redu. One su stvarno dobre devojčice i ne govorim to što su moje, ali su stvarno mnogo pametne. Uglavnom one beže meni kad im nešto nije po volji, ali nemojte to otkriti pred mojom suprugom - kroz osmeh poručuje.


Ono što svi vezuju za Matića, pored emotivnih i neprolaznih hitova, jeste njegova vedrina duha. Priznaje da i on ima svoje “žute minute”, ali da je uvek optimista.

- Drago mi je da me ljudi vide takvim, jer ja i jesam takav. Ništa se neće rešiti ako ste namrgođeni i mrzovoljni. Može samo biti još gore. Vedar duh osvaja sve(t). Kao i svaki čovek, imam dana kad nisam najsrećniji na svetu, iznerviram se zbog nečega ili rastužim. Muzika podnosi sve. Vreme s porodicom i s pesmom leči sve - iskren je Saša.

Pevač poručuje da je silno raduje što će se narednog petka, 27. avgusta nastupiti na Ušću u okviru Music Week festivala i ističe da mu je 2020-a bila godina dobrih lekcija.

- Publike se nisam uželeo jako. Uželeo sam se prejako! To se prosto oseti i na nastupima koliko smo nedostajali jedni drugima... Svaku pesmu i pevanje u glas kao da osećamo još jače. Mislim da nam je sve ovo pokazalo koliko treba uživati u sitnicama i iskoristiti svaki dan, jer nikad ne znamo šta stoji iza njega. Music Week festival biće neverovatan događaj za sve nas. Najveći događaj na Balkanu ovog leta i zaokružiće celu priču - dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će sigurno dugo da se pamte neće izostati. Tome se baš radujem - kaže Matić i objašnjava šta mu je najteže palo tokom 2020. godine:

- Uf... Godina je bila teška za sve. Ja sam je nazvao godinom dobrih lekcija. Pokazala nam je na najgrublji način šta je najvažnije, a ne može se kupiti novcem, a to je zdravlje. Kao da nas je sve vratila na zemlju. Izgubio sam mnogo dragih lica i koliko god želeo zaboraviti prošlu godinu teško da ću uspeti. Međutim, život ne treba gledati kroz retrovizor nego samo pravo i zaista želim da verujem da nam je došao mnogo lepši period koji ćemo mnogo više ceniti - rekao je Saša.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>