Style

Ljubav

Retrogradni Uran do januara: Izvucite najbolje iz ovog astro aspekta!

Retrogradni Uran će trajati od avgusta 2021. do januara 2022. godine! Izvucite najbolje iz ovog astro aspekta! Tokom ovih dana treba da praktikujete svaki dan rituale, koji će podstaći vaše buđenje i oslobođenje!

Retrogradni Uran do januara: Izvucite najbolje iz ovog astro aspekta! Svet Plus





Uran je planeta oslobođenja, buđenja i promena, a od 19. avgusta ulazi u retrogradni hod i tu će biti sve do januara 2022. Kako biste iz ovog astrološkog aspekta izvukli uspeh, spoznaju i obilje, savetuje se da praktikujete rituale za period retrogradnog Urana, svaki dan.


Povežite se sa energijom ovog astrološkog ciklusa na pravi način. Rezimirajte prethodnih sedam meseci svog života, postavite sebi pitanja o o tome šta vam se neprijatno i šokantno desilo, kako je to uticalo na vas, do kakvih promena vas je dovelo.

Uran je upravo planeta promena, uvida, buđenja i oslobađanja negativnih obrazaca u životu, koji vam više ne služe. Tokom šest narednih meseci sledi period retrogradnog Urana. 



Evo kako da iskoristite rituale za period retrogradnog Urana, kako biste sredili svoj život i ostvarili sreću. Praktikujte ih svakoga dana i vratite u svojim mislima sve događaje od 14. januara do 19. avgusta 2021.






Postavite sebi ova pitanja i zapišite ih na papir:

Kakav rast ste doživeli od ovog životnog puta?
Koji novi događaji su ušli u vaš život i kako su vas promenili ?
Šta je i dalje u vašem životu problematično, nesigurno i zahteva promenu?
Čemu se možete predati i više ići sa životnim tokom?
Kako možete stvoriti više slobode u svom životu?



Kada odgovorite na ova pitanja, vi ćete ostati otvoreni za jedinstvene znakove koje vam Univerzum šalje tokom ovog perioda, moći ćete da se prilagodite darovima i lekcijama retrogradnog Urana.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>