Ostalo

Sme�no

Baba Vanga nije želela bliski kontakt sa tri znaka horoskopa!

Govorila je da imaju posebnu energiju, ali... Baba Vanga nije želela bliski kontakt sa tri znaka horoskopa! Evo koji znakovi su u pitanju!

Baba Vanga nije želela bliski kontakt sa tri znaka horoskopa! Screenshoot/Youtube
Čak je i najpoznatijoj proročici, Babi Vangi, bilo teško da „pročita“ ove znakove Zodijaka. Govorila je da imaju posebnu energiju, ali se trudila da nema bliskijih kontakata sa njima. Pretpostavljate li o kojim znacima je reč?Lavovi


Baba Vanga je izbegavala Lavove iz istih razloga zbog kojih se klonila Škorpija i Riba. Pripadnike ovog znaka je neverovatno teško čitati. Za razliku od druga dva znaka energiju Lava je nemoguće kontrolisati. Oni donose haos, a vrline lako pretvaraju u mane.

Lavovi su snažni, asertivni, ali ako im se plan izjalovi, spremni su da sve unište do temelja. Oni su harizmatični, ali vrlo osetljivi i sujetni – jedna loša šala oslobidiće u njima bujicu osvetničke energije. Često su uspešni u poslu, politici, umetnosti, ali samo pod uslovom da postoji osoba koja će njihovu moć usmeriti na pravi put. Bez ovakvog vođstva, Lav može izgubiti sve: potrošiti sav novac na trivijalnosti, zaključiti loš posao, ući u opasno društvo…Škorpija


Baba Vanga se trudila da ne radi sa Škorpijama jer joj je bilo veoma teško da čita misli ovog horoskopskog znaka i prorekne im sudbinu. Kao da postoji neka sila koja nije dozvoljavala drugima da im „uđu u glavu“. Ovo je povezala i sa činjenicom da je Škorpija u stanju da gotovo hipnotiše ljude. Neprimetno ih navedu da je zavole, veruju joj bezuslovno, spremni su da je slede čak i ako nemaju realnih razloga za toliko poverenje.

Škorpije su odlučne, spremne na sve zarad cilja. Karijeristi su i u mladosti često zauzimaju visoke pozicije. Ovo je jedan od retkih znakova koji su zapravo vrlo kontradiktorni, kao da u jednoj osobi ima više njih. Lukavost i inteligencija omogućavaju Škorpijama  da budu izvrsni manipulatori, nemoguće ih je „pobediti“ u raspravi. Oni su harizmatični i sebični, vešto koriste slabosti drugih u svoju korist.Ribe


Ovaj znak neobično prati sreća, vrlo je intuitivan i sposoban da sam sebi predvidi budućnost. Među pripadnicima ovog znaka je mnogo onih sa neobičnim sposobnostima: uvek se zaustave na korak pre neke velike nevolje, dobro izlaze na kraj sa obmanama i izdajom, kao da znaju kako da spreče da im se nešto loše desi. Vanga ih je izbegavala zbog njihove moćne energije, ali i zato što Ribama nije potrebna pomoć, one same mogu da odluče o svojoj sudbini i „pročitaju“ budućnost.


Ribe su kao psiholozi. Lako mogu da pročitaju tuđe raspoloženje, prijatelji i porodica cene njihove savete. Ne ističu se u društvu, ali ako im se zamerite, teško da ćete naići na goreg neprijatelja. Sposobni su za vrhunske spletke, iskoristiće sve veze koje imaju i obrušiti se na neprijatelja, a koji i neće znati ko im je „smestio“.

 

Da sačuvate brak, unesite slona u spavaću sobu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>