Style

Ljubav

Pun Mesec u Vodoliji! Zašto je važan 22. avgust!

Naredni važan astro fenomen je pun Mesec u znaku Vodolije 22. avgusta. Zašto je važan? Ovaj Mesec je značajan jer će nam doneti oslobađanje od loših stvari koje nisu funkcionisale u prethodnom periodu.

Pun Mesec u Vodoliji! Zašto je važan 22. avgust! Svet Plus

Prvi Mesec u Vodoliji je bio prošlog meseca i može se posmatrati kao ulazna tačka u ovu energiju, a ovaj drugi Mesec u Vodoliji u avgustu se može smatrati izlaznom tačkom za ovu energiju. Oba ova puna Meseca rade u tandemu jedno s drugim, pa ako se nešto desilo pod punim Mesecom 23. jula što se na neki način činilo nepotpunim, možda ćemo otkriti da ovaj avgustovski pun mesec baca malo svetlosti ili nam omogućava da nešto oslobodimo jednom zauvek.

Kako Mesec poprima odlike znaka u kojem se nalazi, jasno je da će zbog Vodolije biti prisutna pojačana želja za slobodom, ali i da se oslobodimo svega što nam nije potrebno.

Pun Mesec osvetljava noćno nebo, osvetljavajući sve što je mračno. Padajući u znak Vodolije, postoji mogućnost da ovaj pun Mesec pojača promene ili osvetli sve ono što treba da se promeni u našim životima.


Energija Vodolije donosi snagu da radite stvari drugačije i da se udaljite od svoje zone udobnosti, kako biste eksperimentisali sa nečim novim. Podstiče inovacije, rast i sagledavanje stvari iz nove perspektive. Pošto Sunce takođe završava svoje putovanje u znaku Lava u vreme ovog Punog Meseca, postoji dodatni podsticaj kreativne i hrabre energije koja nam se nudi, a koja se može koristiti za pomoć bilo kojoj novoj viziji.


Dok Pun Mesec obično predstavlja tačke završetka, ovaj pun Mesec u Vodoliji nudi kreativnu energiju, koja će pomoći da se bilo koji završetak pretvori u nove potencijale. Vodolija takođe vlada tehnološkim napretkom i politikama koje se sprovode radi zaštite celine, a ne samo pojedinca. Energija Vodolije čini da sve stvari sagledavamo iz nove perspektive, zadržimo otvoren um i pronađemo načine da se klonimo crno-belog razmišljanja. Znajte da, ako morate da donesete odluku, na vašoj strani postoji energija koja donosi jasnoću, omogućavajući vam da donesete jasnu odluku.Verujte svojim instinktima i pokušajte da ne preispitujete svoje odluke. Energije ovog Punog Meseca su snažne i hrabre, pa se povežite sa tim mestom i krenite napred u bilo kom smeru koji vam odgovara. Sa ovim punim Mesecom teče prelepa frekvencija koja nas podseća da, bez obzira na to gde smo danas, moć i ljubav koje smo gajili u prošlosti i dalje postoje. Iako možda gledamo na potpuno drugačiji život, energija naših prošlih trijumfa i dalje ostaje, a tu snagu i tu ljubav svoje prošlosti možemo iskoristiti i primeniti na ovo novo poglavlje koje nas čeka.

 

Nedeljni horoskop za period od 16. do 22. avgusta 2021. godina!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa


>