Region

Svet

Šokirao javnost! Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata!

Pevač ponovo šokirao javnost! Jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. 'Gde si' pita neko. 'Na suđenju', odgovorim. 'Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati', čudi se sagovornik. 'Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata', odgovorio sam i spustio slušalicu".

Šokirao javnost! Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata! Screenshoot/Instagram
Nakon brojnih priča o zatvoru, Ceci, bivšim devojkama, Lukas je otkrio i da je često imao grupni seks.

"Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. 'Gde si' pita neko. 'Na suđenju', odgovorim. 'Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati', čudi se sagovornik. 'Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata', odgovorio sam i spustio slušalicu".


Aca Lukas je otkrio i da je bahanalije pravio u hotelu u Parizu, zbog čega je izbačen.

"Svako veče sam priređivao žurke u predsedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i seks, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih devojaka i četiri muškarca. Pariz pruža neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva", napisao je Lukas.Pošto je izbačen iz jednog hotela Aca se pohvalio da je žurku nastavio u drugom.

"Tamo sam u bahanalije uvlačio i osoblje. Jedna prelepa devojka, koja je nameštala posteljinu, dobila je otkaz jer ju je neko prijavio da je bila na žurci kod ludog Srbina".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Informer/Kurir


>