Zdravlje

Ljubav

Ernest Rifgatovič Muldašev: Ovo je voda besmrtnosti i čini čuda!

Svetski poznati oftamolog i hirurg iz Rusije, Ernest Rifgatovič Muldašev o svom izumu i narodnom leku kojim je spasio hiljade bolesnika. Ovo je voda besmrtnosti i čini čuda!  

Ernest Rifgatovič Muldašev: Ovo je voda besmrtnosti i čini čuda! Svet Plus





Ugledni ruski oftamolog i profesor Ernest Rifgatovič Muldašev, višegodišnji direktor Centra za očnu i plastičnu hirurgiju Ruske Federacije, proslavio se svojim izumom – viskoznom vodom. Viskozna voda je ezoterična tečnost ili voda besmrtnosti, pomoću koje možete započeti rast sopstvenih matičnih ćelija u ljudskom telu i započeti proces regeneracije. Uz pomoć viskozne vode, kako tvrdi ovaj ruski lekar, moguće obnoviti bilo koje organe i tkiva tela, čak i mozak i nervne ćelije.

Voda je najjednostavnije i najpoznatije hemijsko jedinjenje, koje može postojati u tri stanja, tečnom, gasovitom i čvrstom. Profesor Muldashev iz Ufe dokazao je da je u svom četvrtom – „viskoznom“ stanju sposobna da čini čuda. Kako se ljudsko telo sastoji od vode, a ova voda razmišlja, uverava ovaj ruski naučnik.


Viskozna voda je ezoterična tečnost ili voda besmrtnosti, pomoću koje možete započeti rast sopstvenih matičnih ćelija u ljudskom telu i započeti proces regeneracije...

- Ovo je voda besmrtnosti i čini čuda. Za razliku od drugih organa i tkiva, on se ukorenjuje kao svoj i započinje regeneraciju tela. Slikovito rečeno, prvi put na svetu smo naučili da rastemo ljudska tkiva, a tajna je u vodi. Zapanjujući primer, fetus deteta je stran majci. Ali postoji opna koja ga obavija u materici majke, a to je voda. NJegova debljina je samo tri mikrona. I ovaj tanki film čini čuda: filtrira i ne dozvoljava majčinim antitelima na fetus, štiti ga od mikroba, infekcija i ćelija karcinoma koji postoje u telu svake odrasle osobe. Da nema takvog filma, svaka trudnoća bi se završila odbacivanjem fetusa i pobačajem – objašnjava slavni ruski oftamolog i autor brojnih naučnih studija. 




Lek je u ljudskom organizmu
Ovaj ruski lekar objašnjava da sve kreće iz prirode ljudskog organizma i da u njemu moramo tražiti lek za sva stanja i bolesti. Naime, tako se voda u ljudskom telu nalazi u dva stanja. U obliku tečnosti koja teče kroz telo i u obliku strukturisane vode koja ne teče, već je na jednom mestu i puni sićušne „bačve“ veličine 1–1,5 mikrona. Obično se oni, takve „bačve“, sakupljaju u nekoliko slojeva u obliku filma. U medicini se takva voda naziva glikozaminoglikani, objašnjava ovaj lekar i ističe da je njegov patent nazvan viskozna voda nastao tokom jedne od ekspedicija na Tibetu. 

 

Ovaj ruski lekar objašnjava da sve kreće iz prirode ljudskog organizma i da u njemu moramo tražiti lek za sva stanja i bolesti....

- Činjenica je da su Himalajski jogiji i, kako kažu, ljudi iz prethodne civilizacije mogli i mogu transformisati svu vodu svog tela - i trenutnu i strukturiranu - u viskozno stanje. Ovo viskozno stanje vode je čudo! Čim jogiji uđu u samadhi stanje, stanje nalik meditaciji odnosno u stanju samoodržanja, oni postaju besmrtni. Nepokretno telo živi. Poznati primer je Pandito Hambo Lama Itigelov, koji se već duži niz godina nalazi u sličnom stanju i čije telo ima fenomen neiskvarenosti  - ističe profesor Ernest Rifgatovič Muldašev.







Kako napraviti viskoznu vodu?
Nakon otrkića i spoznaje o učincima viskozne vode, Ernest Rifgatovič Muldašev našao se pred zadatkom kako na veštački način proizvesti tu vodu i koristiti je u lekovite svrhe. Kako objašnjava, sa svojim timom istraživača dugo se borio sa ovim problemom dok nisu pronašli u kolagenskim vlaknima ljudskog tela puno guste supstance zvane proteoglikan. Unutar tkanine uspeli su da dobiju nešto poput veštačke „viskozne vode“, tvrdi ovaj ugledni lekar.

- Jednom kada smo ga otkrili i počeli da koristimo, ugrađivanje tkiva se dramatično promenilo. Ako je ranije nakon operacije pacijent dugo patio, oko je postalo crveno, oteklo, onda uz upotrebu "viskozne" vode nakon operacije, apsolutno se ne primećuju nikakve komplikacije – nastavlja ovaj lekar.

Viskozna voda, dakle, prema tvrdnji ovog ruskog lekara dobija se iz donatorskog materijala, odnosno iz transplantiranih delova tkiva...

Kako dalje objašnjava, paradoks je u tome što je „viskozna“ voda sposobna da obnavlja ćelije, vlakna i tkiva. Na taj način svi organi u ljudskom organizmu se regenerišu, posebno tkiva na licu čime se vraća mladost. Naime, ukoliko tkiva na licu prestaju sa obnavljanjem dolazi do ubrzanog starenja kože, starenje kože ruku, celog tela i dolazi do distrofije i degeneracije. 

- Ukoliko damo zamah procesu regeneracije, tada započinjemo mehanizam podmlađivanja. A proces povratka mladosti podstiče „viskozna“ voda. Na istoku se naziva „vodom besmrtnosti“. Drugim rečima, regeneracija je večna mladost – otkriva profesor Muldashev iz Ufe.

Viskozna voda, dakle, prema tvrdnji ovog ruskog lekara dobija se iz donatorskog materijala, odnosno iz transplantiranih delova tkiva. Sa druge strane, prirodna „viskozna“ voda u obliku centara besmrtnosti takođe bi trebalo da postoji u telu. Kako objašnjava, u ljudskom telu postoji osam područja prirodne „viskozne“ vode u ljudskom telu. 






- Jedno od ovih područja je na luku stopala, drugo je u kolenu. Kada smo pronašli prirodnu „viskoznu“ vodu i od nje stvorili aloplantate u obliku komadića i u obliku praha, tada se ispostavilo da je moćnija od veštačke vode. Daje neverovatnu energiju čoveku koja se širi po telu. I ovde smo tek započeli eksperimente, koji su se pokazali veoma ohrabrujućim: nivo imuniteta raste, zarastanje rana se ubrzava i slično – obrazlaže ovaj lekar.

Stanjem meditacije i vežbama koje stimulišu aktivnosti osam područja koje su izvor viskozne vode u telu podstiče se aktiviranje viskozne vode i potpune regeneracija organizma, pre svega obolelih organa.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>