Region

Svet

Ceca Ražnatović: Nisam im u sobama da bih znala kada će drugo unuče!

Pevačica Svetlana Ražnatović  je pre koncerta u intervjuu otkrila da je posle koncerta u Vrnjačkoj Banji dobila nadimak Dodola, a na pitanje o unucima dala duhovit odgovor, nisam im u sobama da bih znala kada će drugo unuče!

Ceca Ražnatović: Nisam im u sobama da bih znala kada će drugo unuče! Screenshoot/Instagram






Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć imala koncert u Smederevu u akva-parku, pa je, kao i obično, oduševila publiku kako svojim stasom tako i neprikosnovenim glasom.




Pevačica Svetlana Ražnatović  je pre koncerta u intervjuu za Srpski telegraf otkrila da je posle koncerta u Vrnjačkoj Banji dobila nadimak Dodola, budući da je pevala po kiši i da je bila mokra do kože.



- Drugarica me nakon koncerta u Vrnjačkoj Banji prozvala Dodola (devojke koje su prizivale kišu), tako da me odsad možete zvati Dodola Ražnatović. Šalu na stranu, šta god da se od vremenskih uslova desi, uvek ću izaći pred svoju publiku.








Pored porodice koja ti je uvek i u svim trenucima najveća podrška, koliko ti znači kada znaš da te Bogdan prati na koncertu i pruža ti neizmernu ljubav?

- Gledajte, to je moj posao. Uvek ću ga odraditi perfektno, nevezano od toga da li je tu moja ćerka ili sin, partner ili neko četvrti. Uvek sam se vodila tim.



Od početka Anastasijine karijere svi se pitaju da li će se napokon desiti duet?

- Mnogo faktora tu mora da se dogodi da bi došlo do dueta. Od toga da nađemo dobru pesmu, preko toga da se obe odlučimo na to. Mislim da je još rano za takve stvari. Iskreno, trudim da se da moja ćerka gradi karijeru samostalno, a ja, kao roditelj, tu sam da pružim podršku.



Počela si da menjaš nastupe, u svaki uneseš nešto novo. Da li si ikada razmišljala o plesačima i specijalnim efektima?

- Posao zahteva da svaki put nešto novo donesete na sceni. Ne možete uvek da se pojavite u istom izdanju. Trajem preko 34 godine i za sve to vreme nisu mi bili potrebni nikakvi scenski efekti, te smatram da mi to ni sada ne treba. Bitno mi je da me glas služi, da ozvučenje na koncertu bude perfektno i da zajedno s bendom iznesemo ceo koncert tako da publici ostane u sećanju.



Pošto se priča da će Anastasija uskoro krenuti sa svojim nastupima i koncertima, koje savete si joj dala i da li si je usmerila oko repertoara?



- Sve to Anastasija već zna jer je godinama uz mene slušala šta je meni važno na koncertu. Tako da verujem da dovoljno zna sve što se toga tiče.








Tvoja publika svaku tvoju pesmu peva s tobom uglas od početka do kraja, kažu da je to najveći uspeh za jednog umetnika. Koju pesmu najviše voliš da čuješ da publika zapeva i kakav je to osećaj?

- Veliki sam ljubitelj balada i, da mogu, samo bih te pesme pevala. Volim kada publika sa mnom peva sve pesme, zaista ne mogu da izdvojim samo jednu.



Bogdan je nedavno bio na tvom koncertu i objavio je stori na kom je napisao: "Bravo, bejbi", da li je to nadimak kojim te inače oslovljava i da li ima neki nadimak kojim ti voliš da ga nazoveš?

- Kao što većina onih kojih su zaljubljeni daju imena jedni drugima, tako to činimo i mi. Zavisi od momenta i inspiracije.









Nisam u Veljkovoj i Tasinoj sobi da bih znala kada će drugo unuče


Govorila si nekoliko puta da si spremna za novo unuče, da li se u skorije vreme mogu očekivati neke srećne vesti?

- Kada budem znala ja, znaćete i vi (smeh). Nisam ni u Anastasijinoj ni u Veljkovoj spavaćoj sobi da bih znala šta se dešava i kada će doći do toga. Polako, ima vremena za sve.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srpski telegraf

Povezane vesti:


>