Region

Svet

Koga ljubi Radiša Trajković Đani?!

Koga ljubi pevač Radiša Trajković Đani?! Dugo se spekulisalo da je pevač viđen sa ljubavnicom u avionu, a sada se, ispostavilo da je zapravo svoj rođendan proslavio sa njom. 

Koga ljubi Radiša Trajković Đani?! Screenshoot/Instagram

Popularni pevač Radiša Trajković Đani navodno je uhvaćen sa novom starom ljubavnicom. 


Prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da se Slađa i Đani razvode, a navodno je razlog tome baš ova zgodna lepotica. U pitanju je atraktivna brineta sa kojom je navodno Đani već uhvaćen na delu. 


Navodno, on je na jednoj vikendici sa bazenom organizovao intimnu proslavu samo za njih dvoje. Prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali. 


Isplivale su fotografije ovog, navodno novog ljubavnog para, a kako će na ove kadrove odreagovati njegova supruga Slađa, za koju se pričalo da je podnela papire za razvod braka, još dok je bila na odmoru, ostaje nam da vidimo. Đanijeva navodna ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji. Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>