Region

Svet

Mirko Krlić: Lepa Brena i ja smo se voleli! Sada smo prijatelji!

Lepa Brena i ja smo se voleli! Sada smo prijatelji! Mirko Krlić je sam nedugo nakon raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih, kada je Brena već bila velika jugoslovenska zvezda, a on di-džej u rodnom Zrenjaninu.

Mirko Krlić: Lepa Brena i ja smo se voleli! Sada smo prijatelji! Screenshoot/Instagram
Pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi s Mirkom Krlićem, doskorašnjim poslanikom i bivšim predsednikom skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje.
On je sam nedugo nakon raskida ispričao da se njihova veza odvijala u prvoj polovini osamdesetih, kada je Brena već bila velika jugoslovenska zvezda, a on di-džej u rodnom Zrenjaninu.- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji - kazao je Mirko za Sabor pre 30 godina.

U to vreme pisalo se da se pevačica udaje za novinara Ratka Kneževića, a Krlić se osvrnuo i na to.


- Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: "Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama." Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom - izjavio je on 1985.


Kako je Mirko Krlić tvrdio, ljubav se Breni i njemu dogodila na prvi pogled.


- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije - ispričao je.


On je otkrio i da je Lepa Brena bila tužna kad bi ostajala sama jer se osećala usamljeno i nedostajali su joj roditelji.

- Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: "Breno, spremi se, putujemo za Brčko!" Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni "fijat kupe", i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo - prisećao se Mirko Krlić .

 

Ništa nije slučajno! Svako dete je karma svojih roditelja!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>