Region

Svet

Region

Gej scene Miloša Timotijevića i Milana Marića preplavile Twitter! (VIDEO)

Reditelj Nikola Ljuca 2012. godine napravio je ostvarenje koje je trebalo da izazove gledaoce na prihvatanje različitosti. Gej scene Miloša Timotijevića i Milana Marića preplavile Twitter!

Gej scene Miloša Timotijevića i Milana Marića preplavile Twitter! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Kratkometražno filmsko ostvarenje "Narednik", reditelja Nikole Ljuce pre skoro deceniju prikazano je na Međunarodnom festivalu filma "Merlinka", a ubrzo i na tv ekranima, ali te 2012. godine nije ostao zapažen kod publike širom zemlje.

 

U glavnim ulogama našli su se popularni glumački dvojac Miloš Timotijević i Milan Marić, koji su tumačili likove homoseksualaca, veoma labilnih karaktera i životnih preokupacija koje su ih dovele do ivice stvarnosti. 

 

Bivši vojnik ( Miloš) i student (Milan) jedne noći bivaju zajedno u stanu, gde dolazi do eksplicitnih scena i intimnosti, a narednog jutra do potpunog obrta i samoubistva vojnika, koji nije uspeo da se izbori sa svojim demonima. Dezorijentisani student nakon nemile scene kupi lične stvari i napušta mesto suicida. 




 




Kako ističe reditelj Ljuce, na našim prostorima ovo ostvarenje je bilo jedino koje se uhvatilo u koštac sa ovom opipljivom temom, a MilošTimotijević i Milan Marić dokazali su da ne robuju stereotipima i normama, koje su i dalje tabu na Balkanu. Svojim glumačkim talentom na uvreljiv način su dočarali priču dvojice neshvaćenih mladića.

 




Nakon toliko godina, scene iz "Narednika" postale su viralne na socijalnoj platformi "Twiter", gde publika daje svoj sud i viđenje ove tematike.





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: glossy

Povezane vesti:


>