Zadruga

Parovi

Aleks i Janjuš u vezi?! Razmenjivali nežnosti na parkingu... (VIDEO)

U rijalitiju Zadruga su se venčali, a onda je njihov odnos prekinut zbog Maje Marinković! Aleks i Janjuš sada u vezi?! Razmenjivali su nežnosti na parkingu... 

Aleks i Janjuš u vezi?! Razmenjivali nežnosti na parkingu... (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Nakon ljubavnog brodoloma s Majom Marinković, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš sada uživa u strastvenoj romansi s atraktivnom Aleksandrom Nikolić iz "Zadruge", saznaje Pink.rs!

Iako su i tokom boravka u četvrtoj sezoni "Zadruge" kratko bili u emotivnoj vezi, poslednjih meseci Janjuš i Aleks nisu imali nikakav odnos zbog Maje Marinković, tadašnje Janjuševe partnerke, koja mu je priređivala ljubomorne scene, a varnice, po svemu sudeći nikada nisu ni prestale. U sve to uverili su se i gledaoci emisije "Narod pita" pre dve noći, kada su Aleks i Janjuš sve vreme flertovali i nabacivali se jedno drugom uživo u programu.


Iako se Aleksandra, navodno, nećkala i odbijala Janjuševo udvaranje, nije joj dugo trebalo da padne na njegove čari - njih dvoje su se sinoć zajedno pojavili na jednom slavlju na Ledinama, gde se doslovno čitave večeri nisu odvajali, u šta se uverio i paparaco Pinka.


Aleks i Janjuš su, poput zaljubljenog para, naočigled svih prisutnih sve vreme šaputali, smeškali se jedno drugom i ispijali alkoholna pića, a svima je bilo jasno da se među njima dešava nešto više od prijateljstva.


Negde oko tri iza ponoći, Aleks i Janjuš su, poput pravog, zaljubljenog para, privatno veselje napustili držeći se za ruke i krenuli u mrak...Nakratko su im uživanje prekinuli fanovi, koji su zatražili zajedničku fotografiju sa svojim omiljenim rijaliti zvezdama, a čim su se sklonili, nestrpljivi Janjuš i Aleks bacili su se u akciju u gluvo doba noći!

Aleks i Janjuš su na parkingu razmenjivali nežnosti, više ne mareći za to da li će ih neko videti, a pali su i strastveni poljupci.Svi se pitaju kako će na ove kadrove reagovati Aleksandrina majka Slovenka, koja je, prema zadrugarkinom priznanju, izričito protiv njene veze s nekadašnjim košarkašem, ali i njegova bivša supruga Ena, kao i doskorašnja devojka, a Aleksandrina ljuta protivnica Maja Marinković. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>