Zadruga

Parovi

Maja Marinković: Nema ker za šta da me ujede! Nisam zaradila ništa!

Maja Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a letovanje joj je finansirao otac Radomir Marinković Taki jer kako kaže: Nema ker za šta da me ujede! Nisam zaradila ništa!

Maja Marinković: Nema ker za šta da me ujede! Nisam zaradila ništa! Screenshoot/Instagram
Maja Marinković je otkrila da je u Crnu Goru stigla prošle nedelje i da uživa.


- Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi verovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim - rekla je Maja, aludirajući na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Na pitanje da li je spremna da se negde zaposli i zaradi pare, priznala je da je razmišljala o tome.


- Naravno da sam spremna da radim, ja ne bežim od posla, nije me sramota da radim bilo gde. Nego mi je krivo što sam celu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovde poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovde je ludnica - rekla je Maja Marinković.

Marinkovićeva je prokomentarisala i naglo zbližavanje Janjuša sa Anom Korać.

- Meni su njih dvoje tako smešni. On to sve radi da bi privukao moju pažnju, a ona je tu za sve muškarce da radi šta god oni požele. Tako i sa njim sad izigrava neku budalu, a ne zna koliko mi je jadna. Drago mi je što neko ne može da zaradi na osnovu svojih odnosa, pa sad mora na osnovu mene - završila je Maja.Za to vreme, odnosno sinoć, Marko Janjušević Janjuš je šokirao javnost kada je objavio sliku sa bivšom ženom, a sve je zanimalo kako će reagovati njegova bivša devojka Maja Marinković.Ona se sada oglasila za Pink, ali ostala je prilično suzržana, što će začuditi mnoge.

Nisam videla, to mene stvarno ne zanima, čoveka uopšte ne komentarišem - rekla je kratko Maja Marinković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>