Zadruga

Parovi

Bivši supružnici Ivana Aleskić i Ša zajedno u rijalitiju Zadruga 5?!

Bivši supružnici Ivana Aleskić i Ša zajedno u rijalitiju Zadruga 5?! Ali to nije sve, pregovara se i sa Vladimirom Tomovićem o učešću u novu sezonu...

Bivši supružnici Ivana Aleskić i Ša zajedno u rijalitiju Zadruga 5?! Screenshoot/Instagram
Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana i Vladimir Tomović, navodno ulaze zajedno u "Zadrugu 5".

- Produkcija pregovara sa Ivanom i Vladimirom da uđu u rijaliti! I to zajedno! Njih dvoje su se zbližili otkad je Tomović javno stao na njenu stranu dok ju je Ša varao sa Tarom Simov. Kad je zbog štrajka glađu izbačen iz "Zadruge", kontaktirao je sa muzičarevom bivšom, počeli su da se dopisuju i čuju telefonom, a zatim je Ivana otputovala kod njega u Crnu Goru. Njihovi prijatelji šuškaju da su već neko vreme u vezi, ali da to za sada kriju kako ne bi trpeli pritisak medija. Čelnici Pinka su odmah uvideli da bi zajedno bili odlični za rijaliti, jer ljude zanima šta se tačno dešava između njih dvoje - priča izvor blizak produkciji.

Prema njegovim rečima, veoma su blizu dogovora, a ostalo je da utanače honorare i potpišu ugovore:

- Vladimir Tomović duguje Pinku 50.000 evra jer je diskvalifikovan iz rijalitija, pa želi da uđe i odradi kaznu. Ivanin motiv je, pre svega, to što niko do sada nije čuo njenu stranu priče kad je reč o braku sa Ša. Optužio ju je da mu je trošila novac, da nije htela da preda ključ od zajedničkog stana njegovoj porodici, kao i da je pre braka bila promiskuitetna. Želi da iznese pravu istinu o svemu što se dešavalo, a tvrdi da će mnoge šokirati i time staviti tačku na nagađanja!Tomović je obećao reperovoj bivšoj da će je braniti po cenu života ukoliko u "Zadrugu 5" uđu Tara i Ša, koji takođe pregovaraju s Pinkom.

- Produkcija bi volela da vidi svo četvoro na okupu, jer bi u tom slučaju letelo perje na sve strane! Nenad, koji se plaši da od septembra neće imati posla zbog korone, zainteresovan je da se nađe u novoj sezoni. Međutim, u tome ga koči Tara, koja ga ubeđuje da ne uđu u rijaliti. Ona se plaši suočavanja sa Nenadovom bivšom ženom i mogućnosti da narod bude uz nju jer je već sada mnogi osuđuju pošto je razvela repera - ističe sagovornik.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>