Region

Svet

Lovefest: Sve što treba da znate o Covid merama na festivalu!

Sve što treba da znate o Covid merama na festivalu! Lovefest je kao jedan od tvoraca inicijative „Safe Events Serbia“ kreirao specijalan protokol o merama bezbednosti na festivalima, koji je odobrio Krizni štab Republike Srbije, a protokol detaljno definiše ko sme da uđe na festival i pod kojim uslovima.  

Lovefest: Sve što treba da znate o Covid merama na festivalu! Promo

Jubilarno petnaesto izdanje Jelen Lovefesta će ove godine biti održano od 5. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na pet muzičkih bina očekuju nas brojna najveća imena svetske i domaće muzičke scene, a festival je spreman da bezbedno i sigurno dočeka hiljade posetilaca iz celog sveta. Lovefest je kao jedan od tvoraca inicijative „Safe Events Serbia“ kreirao specijalan protokol o merama bezbednosti na festivalima, koji je odobrio Krizni štab Republike Srbije, a protokol detaljno definiše ko sme da uđe na festival i pod kojim uslovima.  Ko može da poseti festival?


Na festival mogu da dođu svi oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji (zeleni sertifikat ili odštampanu potvrdu) ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, potvrdu o preležanoj bolesti Covid-19, ne stariju od šest meseci ili bilo koji antigenski test urađen u ovlašćenoj laboratoriji ne stariji od 48 sati, ili odrađen na ulazu u festivalsku lokaciju po povlašćenoj ceni uz kartu.  


Besplatno antigensko testiranje za sve sa trodnevnom ulaznicom!


U cilju stvaranja najbezbednijih uslova unutar festivalskog prostora Lovefest je ove godine obezbedio besplatno brzo antigensko testiranje na Covid-19. Ono što je važno da znate je da je besplatno testiranje omogućeno isključivo posetiocima, koji su kupili Regular ili VIP trodnevni komplet ulaznica. Posetioci koji imaju trodnevne Regular i VIP pozivnice za festival ne ostaruju mogućnost za besplatno testiranje.

Lokacija za testiranje čije troškove pokriva Lovefest, je Hala sportova „Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji (Vojvođanska BB), a na testiranje je neophodno poneti važeću odštampanu Regular ili VIP ulaznicu za festival i lični dokument.

Svi oni koji su kupili trodnevnu Regular ili VIP ulaznicu za besplatana antigenski test mogu se prijaviti OVDE.
  
Dostupno i antigensko testiranje po povlašćenoj ceni

Antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od 490 dinara, koju je omogućio Lovefest, nema potrebe zakazivati. Testiranje će biti obavljano u prostoru neposredno pre ulaska na festivalsku lokaciju. Proces antigenskog testiranja ne traje duže od 2 minuta, a rezultati testiranja biće poslati na vašu e-mail adresu odmah potom.
 
Ulaznice je trenutno moguće kupiti putem sajta lovefest ili u poslovnicama tickets i Gigstixa, a uskoro se očekuje finalno poskupljenje karata, te je ostalo još malo vremena da svoju nabavite po promotivnoj ceni i uštedite. 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>