Region

Svet

Branislav Lečić nakon što je krivična prijava za silovanje odbačena!

Glumac se oglasio! Branislav Lečić nakon što je krivična prijava za silovanje odbačena!  Da sam verovao medijima i drugima, a ne zakonu, mislio bih da sam monstrum...

Branislav Lečić nakon što je krivična prijava za silovanje odbačena! Screenshoot/Instagram

Branislav Lečić oglasio se nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv njega.

- Ne bih još uvek ništa da komentarišem, zato što ja zvanično nemam ta saznanja. Da sam verovao medijima i drugima, a ne zakonu, mislio bih da sam monstrum. Ovako ću i sada poštovati zakon i sačekati da me zvanično obaveste, pa ću dati saopštenje - rekao je Branislav Lečić za "Blic".

Gorepomenuti list nije imao uvid u odluku tužilaštva te razlozi za odbacivanje krivične prijave još nisu poznati.


 

Darko Tanasijević kakvog do sada niste videli!
Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld prvo je svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao "moćnih iz filmske industrije". Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega - inače poznati glumac Branislav Lečić.

I Lečić i Štajfeldova su u martu ispitani i saslušani povodom tvrdnji glumice. Lečić je negirao optužbe.


Nakon toga u ovom slučaju usledilo je zatišje, a onda je za list "Nedeljnik" svoju ispovest dala glumica Merima Isaković koja je rekla da ju je 1978. godine, u vreme dok su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Lečić seksualno uznemiravao. Ona je rekla da je spremna da svedoči protiv Lečića. 

Era Ojdanić: Ja bih imao odnose sa Evom Ras! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>