Zadruga

Parovi

Čorba i Sanja Stanković napustili rijaliti Zadruga 4! (VIDEO)

Milan Janković Čorba i Sanja Stanković napustili su noćas rijaliti "Zadruga 4"! Ja ne volim Maju, volim Teodoru priznao je Čorba, dok je Sanja izrazila strah zbog svega što je uradila pred kamerama.

Čorba i Sanja Stanković napustili rijaliti Zadruga 4! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Nakon što su zadrugari saznali da je Milan Janković Čorba napustio Belu kuću, on se uputio u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, kojoj su društvo pravili njeni gosti, a bivši zadrugari Nikola Đorđević, Kristina Spalević i Ermina Pašović. Dušicu je zanimao komentar od gostiju:

Nisam ovo očekivala - rekla je Kristina.

Nisam ni ja, bio sam ubeđen da Ćorba ide do finala - dodao je Nikola.

Nije iznenađenje, ali mislila sam da će on večeras - rekola je Ermina.

Čorba je stigao u studio i pozdravio se sa svima.

Jao ovo je neverovatno, nije bilo lako ovih 10 meseci, bilo je svega - rekao je Čorba, a onda kometarisao zadrugare.

Miljana i Paula su ubeđene da idu do finala, ali ima tu svega. Ostao sam do kraja u pabu, bilo mi je teško što sam ostao sam posledanja dva dana - rekao je Čorba.


Ja ne volim Maju, ja volim Teodoru. Ja ne mogu da kontrolišem gde gledam. Moram da kažem da se dešava sve to kada se ja pogeldam u ogledalo a vidim nju, pa normalno je da pogledam - pričao je Ćorba o odnosu sa Majom-

Ja sam pričala jednu stvar. Teodora mi je poslala klip gde si se ti svađao sa Teodrom zbog Maje, a onda si otišao kod Maje i izvinjavao se - dodala je Ermina.

Ja moram da kažem da Teodoru volim, i nju ne može da zameni 300 Maja - rekao je Čorba.Čorba je komentarisao kakav mu je odnos sa Teodorom, za koju je rekao da mu je prava ljubav:

Ona je mene promenila, a i ja sam nju. Bila mi je prava podrška, sve je radila kako treba i meni to mnogo znači - kometarisao je Čorba.


   Nakon šta je Sanja Stanković napustila Belu kuću,ona se uputila ka studiju kod Dušice Jakovljević gde su je čekali i bivši zadrugari Nikola Đorđević, Kristina Spalević i Ermina Pašović, kao i izbačeni Milan Janković Čorba.


Nakon svega šta sam uradila, puna sam straha. Biće mi stresan susret sa porodicom - rekla je Sanja Stanković.


Najveća greška mi je Filip Car, vređanje sa Matorom, onda onaj odnos sa Anđelom. Joj, plašim se susreta sa najbližima. Pravila sam greške i gluposti, nadam se da mi moji ne zameraju. Niko me ne zna ovakvu, nisam ništa pokazala. Nisam ja htela da se perem od veze sa Matorom. Moram da kažem da me je nesreća promenila pre izlaska, i onda sam krenula drugačije da gledam na sve. - rekla je Sanja.
   

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>