Style

Ljubav

Ruski astrolog Pavel Globa ima upozorenje za 3 znaka horoskopa!

Ruski astrolog Pavel Globa ima upozorenje za 3 znaka horoskopa! Prema rečima ovog čuvenog astrologa, leto za njih neće biti nimalo prijatno. On je upozorio - spremite se za probleme i nevolje!

Ruski astrolog Pavel Globa ima upozorenje za 3 znaka horoskopa! Screenshoot/Instagram
Devica

Prvi mesec leta doneće probleme i Devicama. Moraće da biraju između rodbine i partnera. Štaviše, odluku će morati da donesu tako da nikoga ne uvrede. Astrolog Globa savetuje Device da nauče da se kontrolišu i da ne traže utehu u hrani i alkoholu. Ipak, postoji i dobra vest - situacija bi trebalo da se poboljša od jula.


Jarac

Predstavnici ovog znaka suočiće se sa nizom razočarenja ovog leta. Svi napori koje su uložili da bi napredovali u karijeri pašće u vodu, upozorava astrolog. Neki Jarčevi će morati da se odluče na težak korak: da biraju između posla i ličnog života. Osim toga, pripadnici ovog znaka će uskoro saznati i neprijatnu istinu o voljenoj osobi.Ribe
Rođeni u znaku Riba moraće da se suoče sa "surovom realnošću". Astrolog je savetovao da skinu ružičaste naočare i budu mnogo oprezniji, jer bi u suprotnom osobe koje ih okužuju mogle da iskoriste njihovu preteranu lakovernost. A otkrio je i kako da "prepoznaju" one koji im ne misle dobro. Prema Globi, Ribe bi trebalo da prekinu svaku komunikaciju sa osobama koji im se dodvoravaju i daju prazna obećanja. Istovremeno, bilo bi mudro da se drže ljudi koji su spremni da im saspu istinu u lice - to su iskreni prijatelji.

 

Čips od testenine! Najbolja grickalica ikada! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>