Region

Svet

Barbara Bobak se prvi put oglasila povodom svoje afere sa Lazićem!

Barbara Bobak se prvi put oglasila povodom svoje afere sa Darkom Lazićem! Devojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa Marinom mi je klinački, kaže pevačica.

Barbara Bobak se prvi put oglasila povodom svoje afere sa Lazićem! Screenshoot/Instagram




Majka Darka Lazića kaže da je nova devojka njenog sina Barbara Bobak lepša od Marine Gagić. Učesnica "Zvezda Granda", koja je uspela da smuva folkera, tvrdi da je buduća svekrva oduševljena njenom lepotom.

Barbara se po prvi put oglasila povodom svoje afere sa Lazićem i otkrila kako ju je prihvatila njegova porodica.

- Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam lepša od Marine - bez dlake na jeziku kaže anonimna pevačica.






Barbara je ovom izjavom očigledno želela da zapuši usta Lazićevoj bivšoj zato što je javno izjavila da je Darko izabrao devojku koja liči na nju.

- Pročitala sam da je Marina rekla da sam ja njena kopija. Mene to ne zanima, to su za mene dečje bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam sa njom preko novina. Nije lepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona preti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Devojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa njom mi je klinački - ističe Barbara Bobak.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>