Lepota

Ljubav

Crvena boja za kosu sezonski trend! Posebno je favorizuju slavne dame!

Crvena boja za kosu sezonski trend! Posebno je favorizuju slavne dame! Nakon dolaska prinove, američki model i slavna 'it' devojka Gigi Hadid početkom godine za modnu kuću Versace ponovno je prošetala modnom pistom, a tu je priliku iskoristila i za predstavljanje novog imidža u znaku crvenkastosmeđe kose.

Crvena boja za kosu sezonski trend! Posebno je favorizuju slavne dame! Screenshoot/Instagram





Koliko su joj se svideli crveni tonovi u kosi ovih je dana dokazala na Instagramu fotografijom na kojoj je crvenu boju kose dodatno naglasila, a u navedenom nije jedina.







Američka glumica Ashley Benson, r'n' b pevačica Ciara i najstarija kći Demi Moore i Brucea Willisa takođe nisu odolele zovu vatreno crvene boje, a ona je objasnila kako je inspiraciju za svoj novi imidž pronašla u boji kose kakvu je oskarovka Julia Roberts početkom 90-ih nosila u kultnom filmu 'Zgodna žena'.











Za potrebe modnih editorijala i kampanja, crvenokosim damama postale su i pop zvezda Dua Lipa i slavna australiska reperka Iggy Azalea, a sve navedeno dovoljno govori o popularnosti crvene boje kose u svetu slavnih.







Ukoliko i sami poželite iskusiti čari crvene boje kose, frizerski stilisti savetuju da ovaj poduhvat prepustite profesionalcima, a nakon što ste dobili željeni ton crvene u kosi, u narednim nedeljama potrebno je veću brigu posvetiti njenoj nezi i očuvanju boje.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tportal.hr

Povezane vesti:


>