Zdravlje

Ljubav

Najjači sagorevač masti! Prazan stomak, limun i peršun!

Najjači sagorevač masti! Recept je pred vama, potreban vam je "prazan stomak", limun ,peršun i naravno voda! Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana.

Najjači sagorevač masti! Prazan stomak, limun i peršun! Svet Plus


Kada vam se učini da ste sve probali i da je skidanje viška kilograma nemoguća misija, pravo je vreme da probate ovaj napitak od dva sastojka!

Sa razlogom ga zovu čudo mršavljenja, jer ima neverovatan efekat i to već nakon mesec dana.Ova tečnost pomoći će vašem telu da se oslobodi viška vode, eliminisaće nadutost, razgraditi masne ćelije, podstaći bešiku na bolji rad i izbaciti toksine iz vašeg organizma.Što je od svega najbolje, sastojci su veoma jeftini, a za pripremu vam je potrebno svega 5 minuta, pa je ovaj napitak idealan čak i za lenje osobe, koje ne mogu da čekaju dugo da vide rezultate.
Sastojci: 1 limun, 60 g peršuna i 60 ml vode.

Priprema: Iscedite sok iz limuna i iseckajte peršun. Stavite ih u šolju i preko prelijte vodu.

Primena: Ovaj napitak uvek pijte na prazan želudac. Konzumirajte po jednu šolju dnevno tokom 6 dana, a zatim napravite pauzu od 10 dana, pa možete početi ponovo.Počnite odmah, a za mesec dana će vam trebati nova garderoba - sve će vam biti veliko!
 

Prirodna sredstva za svež dah! 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Biljnaapoteka.info.

Povezane vesti:


>