Zvezde Granda

Parovi

Džejla Ramović nakon priča o aferi: Nije mi bilo svejedno!

Džejla Ramović nakon priča o aferi priznala šta joj je tokom proteklog perioda teško palo, kao i koja je za nju trenutno bolna tema. Nije mi bilo svejedno!

Džejla Ramović nakon priča o aferi: Nije mi bilo svejedno! Screenshoot/Instagram
Pevačica Džejla Ramović, koja je svojim anđeoskim glasom odnela pobedu u prošloj sezoni šoua "Zvezde Granda", pojavila se sinoć na finalu muzičkog takmičenja, kako bi predala "krunu" novom pobedniku.

Džejla je tom prilikom progovorila o mnogim detaljima iz privatnog i poslovnog života.

Naime, mlada pevačica se nedavno našla u žiži skandala zbog navodno prisnog odnosa sa mentorkom Marijom Šerifović, a sada je progovorila na tu temu.


- Nije mi bilo svejedno, naravno. To su stvari koje mene kao mladu osobu mogu na neki način da dohvate. Ja sam to prošla u najboljem mogućem redu, kao i sve ostalo što se nadam da ću da prođem. Sada sam ok, a nije me ni tada nešto mnogo pokolebalo - rekla je Ramovićeva, pa istakla da ne vidi sebe u žiriju.


- Uh, to bi bilo previše. Ne, ne, mislim da nisam kompetentna za tako nešto - istakla je ona sa osmehom na licu, te navela zašto posle "Ruina" nije objavila novu pesmu.


- To mi je bolna tema. Nemam pesmu koju bih mogla da pružim publici, koja je bolja od "Ruina", tako da čekam dok nađem tu pesmu. Neću da dajem ljudima lažnu nadu, da govorim da imam, kada nemam.

Kaže da nema partnera, kao i da će mediji znati kada se to desi.

Na pitanje da li je "bacila oko" na nekog finalistu, Džejla je stidljivo rekla:


"Nisam, ne, ne".

 

Marija Šerifović o vezi sa Džejlom Ramović! (VIDEO)

Mahir Mulalić, odneo je pobedu u finalu Zvezde Granda! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>