Zadruga

Parovi

Ša priznao da voli Ivanu! Tara se zahvalila na životnoj školi! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša ponovo šokirao cimere ali i gledaoce! Priznao je da voli bivšu suprugu Ivanu! Tara Simov odmah odreagovala i zahvalila Bogu na životnoj školi.

Ša priznao da voli Ivanu! Tara se zahvalila na životnoj školi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Jedno od pitanja gledalaca bilo je za Jovanu Ljubisavljević:

Kome su posvećeni stihovi "Uđi slobodno" i one poze na doku?

Sunčala sam se, pevala sam nešto čisto da ne bih zaspala. Bila sam na doku dok on nje bio tu - rekla je Jovana.

Reci da meni pevaš - dobacio je Stefan.


Sledeće pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Posle noćašnjiih pitanja i tvojih odgovora i pitanja kada nisi mogao ništa da kažeš, posle razgovora sa Đedovićem da li možeš da kažeš da je to ljubav što osećaš prema Ivani? - glasilo je pitanje koje je pročitao Milan Milošević.

Ajmo skroz iskreno. Da volim Taru, volim, znaju svi. Kroz period otkad je otišla, kroz pitanja, činjenice. To da ne verujem u stvari. Na pitanjima novinara kad je doprelo do mog mozga, počeo sam da razmišljam o Ivani svaki dan, svaki detalj. Nisam 10 meseci razmišao o putovanjima, šta smo prošli i šta smo radili. Kako je Marko rekao na sam pomen Ivane, reagujem. Da, volim Ivanu - rekao je Ša i nastavio.


Pitao si me zbog koga plačem noću? Lomi se. Da je Tara po izlasku bila posvećena meni, da se oglašavala kao moja podrška, da mi je dala punu podršku, da je pokušala da dođe do mene, ja bih sa Tarom kad izađem nastavio. Ja sam svoju ljubav dokazao. Ja nisam dobio ništa za uzvrat. Dobio sam Tomovića, Mensura, likove koji su mi nebitni. Ajde da sam bio smrad, ali sve najbolje sam uradio. Vagaš, prelomi se, šta si uradio. Us*ao si se u život ženi koja ti je dala ljubav. Ja sam Tari dao minimalno u odnosu na ono što je meni ljubav. Ivana i ja nismo imali dinara, ni ona ni ja, imali smo jedno drugo. Imali smo nas. Napravili smo imperiju. Napravili smo sve zbog ljubavi. Jedni baloni ne znače ljubav. Sa druge strane likovi iz rijalitija. Ja sam Nenad Aleksić Ša - poentirao je Ša.


 


Nakon što je Nenad Aleskić Ša javno priznao da voli i dalje bivšu ženu Ivanu, odmah je reagovala Tara Simov.


Naime, ona ga je odmah otpratila sa Instagrama i poslala putem društvene mreže sledeću poruku:

 Hvala Bogu za životnu školu - poručila je bivša zadrugarka misleći na lekciju koju je dobila od Ša danas.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>