Region

Svet

Region

Domaći film Janičar, glavna uloga Kristijan Bejl!

Reditelj "Dare iz Jasenovca" Gaga Antonijević, uskoro počinje snimanje epskog spektakla "Janjičar" u kojem će glavnu ulogu igrati Kristijan Bejl.

Domaći film Janičar, glavna uloga Kristijan Bejl! Screenshoot/Instagram

Jedan od trenutno najvećih holivudskih glumaca Kristijan Bejl trebalo bi tumači glavnu ulogu u novom ostvarenju Gage Antonijevića "Janičar", dok bi njegovu majku igrala Šeron Stoun, prenose beogradski mediji.


Pregovori sa Šeron Stoun su u toku, a slavna holivudska glumica bi u srpskom filmu trebalo da tumači lik Bejlove majke.

- Kristijan je već prihvatio ulogu u budućem filmskom hitu, čije je radnja smeštena pred kraj 17. veka, dok su pregovori sa Šeron na samom početku. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku, iako je starija od njega samo 16 godina, to se uklapa u Gaginu viziju lika, jer su u to vreme devojke mlade rađale -

Vest o velikim glumačkim imenima u filmu "Janjičar" potvrdio je i reditelj.


- Već 20 godina radim na scenariju za film Janjičar i to zajedno sa Kristijanom Bejlom. On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji i sada čekam da mi javi datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu - rekao je Antonijevič i dodao:

- Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg Turci odvode u Instanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku ga sultan vraća u Srbiju u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar s prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da uradi - otkriva reditelj.

Snimanje filma bi trebalo da počne sledeće godine na lokacijama uTurskoj i Srbiji.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>