Lepota

Ljubav

Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično!

Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično! Pletenice u kosi su atraktivne, nosive i daju mladalački šarm. Nema glavobolje sa zanimljivim pletenicama - znaćete da imate dobru frizuru u svakom trenutku!

Ovo je definitivno HIT frizura za leto! Moderno, elegantno, praktično! Screenshoot/Instagram
Pletenice su elegantne, šik, praktične i sjajno rešenje kada je kosa prljava ili neposlušna, stoga i ne čudi što se i ovog leta vraćaju na velika vrata i postaju glavni trend.

Nose se one klasične i jednostavne, ali i uvrnute pletenice, tu je i popularna riblja kost, kruna od pletenica, rajf-pletenica... A ono što je možda i najbolje kada je reč o ovoj frizuri, jeste a gotovo ne postoji prilika u kojoj one nisu dobar izbor. Bilo da idete na plažu ili crveni tepih, sa pletenicama nema greške!Možda i najlakša frizura jada je reč o pletenicama jeste ona koju smo baš sve nosile kao tinejdžerke, a sada je opet tako kul i moderna. Reč je o prednja dva pramena koji uokviruju lice, a koja treba da se upletu u pletenice, dok je ostatak kose pušten i normalno pada. Još jedna zanimljiva i jednostavna varijanta ovog tipa jesu "balončići-pletenice" za koje je vam je potrebno samo malo strpljenja i puno tankih, malih gumica. Možete izdvojitei dva deblja pramena uz lice ili pokupiti celu kosu u rep i napraviti elegantniju varijantu "balončić pletenica".

Pletenice u kosi su atraktivne, nosive i daju mladalački šarm. Nema glavobolje sa zanimljivim pletenicama - znaćete da imate dobru frizuru u svakom trenutku!


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>