Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša duguje Jeleni Batos 30.000 evra!

Zbog istine koju čuva, reper strahuje u rijalitiju, a ona ima i dokaze... Nenad Aleksić Ša duguje Jeleni Batos 30.000 evra!

Nenad Aleksić Ša duguje Jeleni Batos 30.000 evra! Screenshoot/InstagramU rijaliti Zadruga nedavno je ušla Jelena Batos koja se predstavila kao bivša devojka repera Nenada Aleksića Ša koji je svoju sad već zvanično bivšu suprugu Ivanu Aleksić prevario sa Tarom Simov.


Jelena je po ulasku tvrdila da je ušla kako bi pomogla Nenadu i ,,vratila ga na pravi put". Međutim, izgleda da se iza te namere krije tajna koja će vas sigurno šokirati.

Naime, za Svet Jelenina drugarica Lidija iz Švedske je otkrila da poznati reper njegovoj bivšoj devojci duguje 30. 000 evra. Kako Lidija govori, u periodu kada nije imao novca, o čemu svedoči i reperovo priznanje u rijalitiju, Jelena Batos  mu je pozajmila ozbiljnu svotu novca, ali joj on ni danas nije vratio ni dinar, pa sada strahuje da će ona tražiti deo tog novca od njegovog honorara.


Podsetimo, Ša je nedavno doneo odluku da prizna dug na svoje ime, koji je napravila njegova tadašnja ljubavnica, a sada devojka Tara Simov, budući da je diskvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja.

- Jelena je upoznala Nenada kada je imao dvadeset godina, bio je klinac i maštao je o velikoj karijeri, ali mu niko od najbližih nije dao podršku. Sa Jelenom se čuo telefonom i preko skajpa i često joj se žalio kakoje u Srbiji težak život, kako njegovi nemaju ni za. a kamoli da mu finansiraju pesme... Kukao joj je da nema para ni za cigarete i da ne zna kako da nađe izlaz. Ona se sažalila na njega, pa je počela da mu šalje novac, u početku to nisu vile velike sume, po 200 evra, nekad i samo 100 čisto da ima za džeparac - otkriva za Star Jelenina drugarica iz Švedske, pa nastavlja:- Pričao joj je kako mašta o karijeri i da je siguran da može da bude zvezda, ali da ne zna kako da nađe pare za album i spotove. Jelena je tada rešila da mu pomogne i pozajmi pare, jer se zaljubila u njega. On je to oberučke prihvatio i obećao da će pare vratiti. Dala mu je 30.000 pre nekih 13 godina, ali do danas nikada ni 50 evra od njega nije videla. U međuvremenu je počeo da zarađuje, kupio je stan, a Jeleni se sve ređe javljao. 

Sada kada je video u Zadruzi, uopšte mu nije dobro, jer zna da Jelena čuva svaku priznanicu kojom može da dokaže koliko para mu je dala. Svestan je da može i da ga tuži i na sudu potražuje novac. Ona je vrlo inteligentna i za te manje sume koje mu je slala kad je kukao da je gladan ima uplatnice. Sve ona čuva. Zato je njemu frka, boji se da će morati da joj da sve pare o rijalitija. Vidim da tamo nikome nije jasno zašto se on boji Jelene, nemaju pojma kolike je pare izvukao od nje! Ako se zainati može da ga uništi finansijski i da ostane bez svega što je stekao - završava Lidija koja zna sve Jelenine tajne.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>