Style

Ljubav & Sex

Mars u znaku Lava! To će jednima odgovarati, a druge remetiti!

Mars u znaku Lava! To će jednima odgovarati, a druge remetiti! Nijedan znak do kraja jula neće biti preterano privilegovan jer su planete raštrkane po mnogima od njih...

Mars u znaku Lava! To će jednima odgovarati, a druge remetiti! Svet Plus
Planeta akcije Mars ušao je u Lava 11. juna, dovodeći strast, borbenost i ponos u središte palete emocija.


Ovaj tranzit će uveliko promeniti pravila igre u idućih šest nedelja. Mars u srednjem letnjem znaku ispuniće sve povećanom hrabrošću, što će biti velik pomak u odnosu na razdoblje rezervisanog Marsa u Raku.


Do 29. jula bićete pojačano aktivni i u preduzetničkom duhu. I povučeniji među vama biće ohrabreni zahvaljujući Marsovoj energiji. Takmičarski duh biće naglašeniji nego ranije, što znači da će biti više pobednika i gubitnika.Spoj Marsa i Lava osiguraće vam podsticaj koji vam treba da posegnete za nečim boljim od onog što sada imate. Zato bismo u idućih mesec i po mogli svedočiti većem broju raskinutih i novih veza.Veoma su verovatne brojne dramatične scene, bilo iza zatvorenih vrata, bilo u javnosti, jer ostavljeni neće mirno otići. Erotska strast najjače će nabujati od 27. juna, kad se Venera pridruži Marsu u Lavu. Predviđamo da će mnogi, obuzeti nesavladivom pohotom, povlačiti nerazumne poteze koji će prodrmati stare i iznedriti nove veze, ali one će biti koliko paprene, toliko i nestabilne.


Koga će Mars usrećiti


Nijedan znak do kraja jula neće biti jako privilegovan jer su planete raštrkane po mnogima od njih.

Mars će najviše odgovarati Lavovima, Ovnovima, Strelcima, Blizancima i Vagama, darujući im optimizam, gordo držanje i dozu nametljivosti. Svaki će od navedenih trpeti i neku smetnju, bilo Sunce u Raku poput Ovnova i Vaga, bilo Saturn i Uran u fiksnim znakovima poput Lava.

Bik, Škorpija i Vodolija će se sresti sa više zamki i prepreka, od kojih bi im neke mogle uzrokovati telesne povrede, a druge samo povređeni ponos.

Preporučujemo im da se ne inate i da se suzdrže od iscrpljivanja i velikih troškova. Bolje je da naprave korak manje nego korak više.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>